Horoskop Horoskopski znakovi

Muškarci rođeni u ova 4 znaka su najbolji patneri za život u dvoje, žene tretiraju kao kraljice

par-ljubav

Osobe rođene u ova četiri horoskopska znaka vole da grade i održavaju poverenje tako što su poštene, pouzdane i drže svoja obećanja. Provode godine usavršavajući svoje veštine tretiranja žena poput kraljica.

U stvari, njihove žene bi potvrdile da su izuzetni u planiranju iznenađenja ili izleta kako bi održali iskru u vezi. Pravo od romantične večere za dvoje pod zvezdama do avanturističkog bega tokom vikenda, oni idu korak dalje za svoju voljenu.

1. Ribe

Ribe su poznate po svojoj romantičnoj i saosećajnoj prirodi. Od trenutka kada odrastu, one sanjaju da pronađu svoju srodnu dušu i da im daju prioritet u životu. Zbog toga često sreću i dobrobit svog partnera stavljaju iznad svega, što može rezultirati time da se prema svojim ženama ophode sa najvećom pažnjom i predanošću. Ribe se nadaju da mogu učiniti da se njihova partnerka oseća posebno.

U stvari, pripadnici ovog znaka su izvrsni u odabiru promišljenih poklona za svoju ljubav, čak i ako su jednostavni. Ovi vodeni znaci uzimaju u obzir njena interesovanja i sklonosti kada biraju poklone. Za Ribe nije u pitanju cena, već smisao iza poklona. Oni cene svoju srodnu dušu iznad svega u životu. Čak i u periodima svađe, kada ovaj vodeni znak pogreši, oni su voljni da se izvine i poprave.

2. Bik

Pojedinci Bikovi, poznati po svojoj nepokolebljivoj odanosti i dubokoj posvećenosti, važe za stubove odanosti. Često su spremni da ulože napore da stvore stabilno i udobno okruženje za svoju suprugu. Planiraće izlaske, ići u šetnje, gledati njene omiljene filmove ili se jednostavno maziti i razgovarati.

Bik veruje da to što joj posvećuju nepodeljenu pažnju pokazuje da cene njeno društvo. Oni znaju da je od suštinske važnosti da otvoreno komuniciraju sa svojom partnerkom i nauče koji konkretni postupci i gestovi čine da se ona oseća voljenom i cenjenom. Dakle, ovi Bikovi prilagođavaju svoje napore njenim željama. Ovi zemljani znaci smatraju privilegijom da svojoj kraljici ponude nepokolebljivu posvećenost sa doslednošću u izražavanju naklonosti i uvažavanja.

3. Lav

Lavovi su prirodni lideri i često vole da budu u centru pažnje. Oni mogu da usmere ovu energiju tako da se žena kraj mjih oseća posebnom i cenjenom, često ih i razmaze. Nijedan značajan datum ne ostaje neobeležen. Lav će takođe povremeno iznenaditi svoju ženu nečim neočekivanim, bilo da je to sastanak ili mali poklon, samo zato što im se tako prohtelo.

Lavovi velikodušno obasipaju svoju ljubav kroz tople zagrljaje, nežne poljupce i utešno maženje. Na kraju krajeva, fizički dodir može lepo da prenese ljubav i intimnost.

4. Devica

Device su orijentisane na detalje i pažljive su prema potrebama svog partnera. Da se ​​žena oseća posebnom, smatraju oni, podrazumeva namerne radnje, gestove i reči koje odražavaju njihovu ljubav, zahvalnost i poštovanje prema njoj kao pojedincu. Kao rezultat toga, kada se Device na kraju venčaju, nikada ne propuštaju da obrate pažnju na ono što partnerka kaže.

Oni pokazuju iskreno interesovanje za misli, osećanja i svakodnevna iskustva svoje žene. Kao da imaju poseban radar za otkrivanje onoga što njihove žene žele i trebaju, stvarajući toplu atmosferu ispunjenu poštovanjem i istinskom ljubavlju, piše „Pinkvilla“.

Kada se ova 4 horoskopska para nađu zajedno nestaje ljubav, a nastaje pakao

Izvor: Naj Žena

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

44 Shares
Share via
Copy link