Horoskop Horoskopski znakovi

Top lista najboljih i najgorih muževa po horoskopskim znacima

Muz-i-zena horoskop

Sa kim ćete imati život iz snova, a koga da zaobilazite u širokom luku? Život iz raja ili pakla? Dame uvek biraju.

Ženski magazin je napravio listu najboljih, odnosno najgorih muževa prema horoskopskim znacima i njihovim karakteristika, a mi vam je prenosimo.

12. mesto: Blizanci

Inteligentan, sjajan, zabavan, savršen prijatelj – ali on je potpuno nepodoban za muža. Nepredvidiv je i nikad ne znate šta smišlja u glavi. Ima sjajan odgovor na svako pitanje, ali ne zna da li je frižider pun. Skoro uvek će da zaboravi da pokupi decu iz škole. Zabavan je, ali nezreo – večni Petar Pan. Nikad ga nema kada vam treba. Pored toga, on ne kontroliše svoje troškove i sklon je zavisnostima – posebno kockanju.

Mesto 11: Strelac

Šarmantan je, predivan u krevetu i može zavesti bilo koga. Strelac vam obećava zlatne planine, ali ne računajte na njega da će održati reč. Muškarci pod ovim znakom zodijaka najviše žele ono što trenutno nemaju. I uvek teže da to postignu. Stalno postavljaju nove ciljeve i izazove, a kad uspeju da ih ostvare – brzo im dosadi. Možete ga uhvatiti ako delite njegove strasti i spremnost da se stalno borite sa izazovima.

Mesto 10: Ribe

Zanimljivo je sa gospodinom Ribom, ali muškarac sa ovim znakom nije najbolji kandidat za muža. Često menja raspoloženja i mišljenja, a ono što je uspostavljeno jednom nije obavezujuće za njega. Riba-Muž mrzi rutinu, a ispunjavanje svakodnevnih obaveza čini ga uznemirenim. Takođe ne voli da plaća račune, kupuje i brine o porodici. Ako ne očekujete previše odgovornosti od njega, to može biti i podnošljivo.

Mesto 9: Vodolija

Kreativan je, energičan i društven – i teško je naći boljeg druga među partnerima. Međutim, on je u stanju da uznemiri i najsmirenijeg partnera, a sve zbog tvrdoglavosti i nesposobnosti da se poštuju bilo koja pravila. Pogotovo zato što ima poprilično nekonvencionalna gledišta o mnogim pitanjima. Može da inspiriše decu na originalne ideje, ali često se ponaša vrlo sebično.

Mesto 8: Škorpija

Morate pažljivo postupati sa njim. Škorpije su strastvene, ali mogu biti i veoma posesivne. Vole da imaju partnera uvek uz sebe i učiniće sve da im ostane blizu. Muž Škorpija voli da bude u pravu, a ako se ne slažete – to može rezultirati svađom. Lako se zapali za svađu – ali jednako tako i za ljubavnu radost. Sigurno se nećete žaliti na nedostatak strasti.

Mesto 7: Ovan

Duša ratnika. Hrabar je, energičan i ne boji se da se suoči sa problemima. Međutim, tvrdoglav je, impulsivan i nervozan. Često će prvo nešto učiniti i tek onda razmisliti da li je u pravu (što u nekim slučajevima ima svoj šarm – u drugima ne). S njim nije lako, ali je istovremeno i izuzetno emotivan i strastven. I može se boriti – takođe i za svoju porodicu.

Mesto 6: Rak

Verovatno bi bio malo viši u ovom rangu, da nije emotivan. Kad je sve dobro – može se vinuti do neba, ali ako nešto pođe po zlu, imaćete teške trenutke sa njim. Može biti divan otac i brižan suprug, međutim ponekad preteruje sa svojom zaštitom. Takođe ima tendenciju da kontroliše čitavu porodicu.

Mesto 5: Bik

Ovo je sjajan kandidat za muža. Smiren, učiniće sve za ženu i decu. Sanja o velikoj kući u kojoj bi mogao živeti sa porodicom. I možete biti sigurni da će postići ovaj cilj. On će se pobrinuti za sve tako da samo njegovi najmiliji budu u redu. Međutim, ne vredi “ratovati” sa njim – on se tada može pretvoriti u besnu zver.

Mesto 4: Vaga

Romantična duša. Čak i desetak godina nakon venčanja, neće prestati da vas uverava u ljubav i iznenađuje malim iznenađenjima. Kafa u krevetu, pokloni bez prilike – to je njegov stil. Međutim, ne tražite od njega da se odluči. Vaga voli da vodi miran život, bez svađa i neuspeha. Gde god je to moguće, zato tražite kompromise i balans.

3. mesto: Jarac

Nije lako osvojiti njegovo srce. Jarac je inteligentan, duhovit i pošten. Jednom kada nešto odluči, mora da postigne svoj cilj. Takođe je trkač na duge staze. Ako se družite sa njim, možete računati na stabilnost i odanost sa njegove strane. Na terenu je prilično teško, zato ne računajte na romantične pauze. Ali tokom godina ne gubi svoju milost.

Mesto 2: Lav

Mnoge žene sanjaju o takvom muškarcu. Lav je izuzetno brižan i čini da se njegova izabranica oseća posebno. On će paziti na vas i obožavati vas, a pošto voli voditi raskošan život – sigurno će pokazati svoje obožavanje na opipljiviji način. Lavovi su takođe obično veoma snalažljivi i odlično se snalaze profesionalno. Od partnera očekuju jednaku pažnju i poštovanje – u suprotnom neće biti zadovoljni u vezi.

1. mesto: Devica

Možda ne postoje besprekorni muškarci, ali od svih horoskopskih znakova, Devica je suprug koji je definitivno najbliži idealu. Koristan, marljiv, porodičan i simpatičan, i može divno paziti na decu. Po pravilu ima dobar posao, ali takođe je upoznat sa brigom o kući. Svoju drugu polovinu tretira kao partnera i – što je najvažnije – veruje joj. Protiv? Ima pedantne sklonosti.

Kako horoskopski znak određuje vaš karakter? Najdetaljniji opis karakteristika zodijačkih znakova

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

867 Shares
867 Shares
Share via
Copy link