horoskop dijeta
Horoskop Horoskopski znakovi

Kako posle prazničnih krkanluka znaci Zodijaka gube kilograme

Kada se završe praznične gozbe, sledi period popravljanja štete.

Svaki horoskopski znak mršavi na različite načine i Zodijak ima korisne savete za sve predstavnike horoskopa koji žele da liniju vrate u stanje pre Božićnog gastro-hedonizma, prenosi portal Noizz.

Ovan

Pripadnici ovog znaka na dijetu kreću s puno elana, ali čim vaga ne počne brzo da pokazuje rezultate – oni su ogorčeni i spremni su da odustanu. Najčešće mršave izgladnjivanjem, pa dolaze do jo-jo efekta.

Najbolje im je u ishranu uključiti manje međuobroke kojima inače nisu skloni, a posebno će im pomoći grejp i puno tečnosti u obliku zelenog čaja.

Kako su zavisni od slatkiša, ne treba da se odreknu toga jer će ih to frustrirati, već je bolje da priušte sebi malo tamne čokolade.

Bik

Pripadnicima ovog znaka treba puno vremena kako bi uopšte odlučili da krenu na dijetu jer ne vole da se odriču užitaka. Ipak, nakon što skupe dovoljno volje uporni su i mršave polako, ali sigurno.

Preporučuje im se da unose više jabuka kao i jačih začina – karija i čilija, koji će pokrenuti njihov usporeni metabolizam.

Žitarice su odličan izbor za doručak, kao i jogurt, a slatkiše treba u potpunosti da izbegavaju.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka nemaju neku redovnu ishranu – oni su u stanju ništa da ne jedu ceo dan i onda uveče jedu tri sata u cugu. Oni bi poput Ovnova trebalo da u dijetu uvedu puno međuobroka, smanje broj kafa i zamene je čajem.

Vrlo je važno da jedu variva – ona će ih zasititi.

Takođe, najveći je problem što ne odvajaju vreme za jelo, pa kako bi uspeli u dijeti potrebno im je da se posvete pripremi jela, kao i polakom uživanju u njemu za stolom.

Sa kojom rasom pasa vaš znak čini idealan tim

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

50 Shares
Share via
Copy link