Horoskop Horoskopski znakovi

Jarac, Ribe i Devica pravu ljubav doživeće tek u zrelim godinama

sredovecni par horoskop

Neki ljudi u mladosti nemaju sreće u ljubavi. Najčešće su zatvoreni, nepoverljivi ili im nedostaje samopouzdanja pa im je teško pronaći odgovarajućeg partnera.

S godinama postanu zreliji i mudriji pa su zapravo tek tada spremni za ljubav. U astrologiji se za ove znakove smatra da dožive pravu ljubav u zrelijim godinama.

Jarac

Jarci su suzdržani i boje se odbijanja pa im sve povezano s flertom i zavođenjem stvara stres. U mladosti su nesigurni, no nakon što u nekoj dobi postanu uspešni, raste im samopouzdanje pa se odvažnije upuštaju u zavođenje.

Jarci pronalaze zadovoljstvo u zreloj ljubavi, u kojoj naglasak nije toliko na romantici i seksu, koliko na razumevanju i prijateljstvu.

Ribe

Ribe su najveći sanjari Zodijaka, zbog čega im je teško pronaći partnera. Često ulaze u veze s ljudima kojima pripisuju nepostojeće osobine, što dovodi do razočaranja. Unatoč tome, nikad ne odustaju od svojih snova.

S godinama steknu iskustvo koje im pomaže da postanu realističnije i podignu lestvicu prilikom odabira partnera. Zbog toga obično pronađu pravu ljubav kasnije u životu.

Devica

Device uvek žele imati sve pod kontrolom. Veliki su perfekcionisti, što im može koristiti na poslu, ali ne i kad je reč o intimnom životu.

Mlađe Device sklone su panici i boje se vezivanja pa drže udvarače na distanci. S godinama sazru i shvate da nema ništa loše u tome da se prepuste osećajima i puste nekoga u svoj život.

Izvor: Index

Jarac kad je pijan, Ovan kad ga neko novi odbije: Kada su horoskopski znakovi u iskušenju da se jave bivšem?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.3K Shares
2.3K Shares
Share via
Copy link