Horoskop Ljubavni horoskop

Ovih 5 znakova Zodijaka će do 20. marta pronaći srodnu dušu

par-ljubav-momak-devojka

Kako astrolozi tvrde kraj zime će ove godine nekim znacima Zodijaka doneće mogućnost da, ako do sada nisu, pronađu svoju „srodnu dušu“.

Ako ste među ovih pet horoskopskih znakova nadajte se da ćete ove zime uživati u dubokim emocijama i iskrenoj ljubavi koja će vas grejati.

1. Bik

Slobodni Bikovi imaju veliku šansu da započnu novu vezu koja će prerasti u veoma ozbiljan odnos, možda i krunisan brakom.

Upoznaćete konačno osobu koja će kraj vas ostati dugo. Zauzeti Bikovi imaju mogućnost da sa partnerom započnu zajednički život ili podignu svoju vezu na viši nivo.

Oni Bikovi koji su u lošim vezama i koji žele da raskinu, završiće priče koje ih „guše“ ali neće patiti, jer će veoma brzo upoznati nekog vrednog pažnje.

2. Devica

Pojedine Device već u januaru čeka burna ljubavna romansa, koja možda ne tako srećan kraj.

Međutim, ne očajavajte, jer ćete u toku prvih meseci godine upoznati osobu kakvu priželjkujete i sa njom uživati ispunjeni ljubavlju i razumevanjem.

3. Vaga

Mnoge Vage su se razočarale u ljubav prethodnih godina, ali za njih dolazi bolje vreme. Ove zime sreća im se smeši i to sa nekim za koga se slobodno može reći da je „ljubav njihovog života“.

Za neke će to biti osoba koju su voleli nekada davno, a koju možda nikada nisu prestali da vole, a za druge neko potpuno nov.

Vagama predstoji divan period, pun emocija.

4. Jarac

Sve dok je Sunce u vašem znaku, ali i kada pređe u vama susednu Vodoliju imaćete sreće u ljubavi koja će potrajati i za vreme vladavine Riba, što znači do druge polovine marta.

Privlačite pažnju mnogih, udvrači se javljaju sa svih strana, a među njima se krije i vaš potencijalno savršeni partner.

Vreme je da otvorite srce za ljubav, pokažete vašu skrivenu toplinu i date šansu onoj pravoj osobi za vas.

5. Vodolija

Baš kao kod planete koja vlada Vodolijom – Urana i kod njih će se ove zime dešavati sve naglo i iznenada.

Posle perioda zatišja koji je trajao nekoliko poslednjih godina, kada se u ljubavi ništa nije dešavalo, sledi prava bura emocija i strasti koju mnoge Vodolije nisu nikada ranije osetile.

Neki od predstavnika ovog znaka biće u dilemi, jer će moći da biraju između više udvarača, a mnogi od njih će biti kvalitetni i baš „po meri“ Vodolija.

Jedan fatalan susret donosi sve ono za čim je vaše srce žudelo. Februar vam donosi neočekivanu romantiku.

4 opasna datuma u februaru 2022. koji mnogima nose probleme i nevolje

Izvor: Telegraf

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

582 Shares
582 Shares
Share via
Copy link