Horoskop

Ulazimo u haotični period Belog Meseca, nemiri na polju ljubavi i novca do juna 2024.

allef-vinicius-k5EG7zU3HAE-unsplash-–-kopija-1
Foto: Allef Vinicius / Unsplash

Šta donosi Beli Mesec u Vaš Zodijak u periodu između 15. novembra i 14. juna iduće godine i kako će ova misteriozna sila oblikovati Vaš unutrašnji razvoj, samopouzdanje, emotivne odnose i finansije?

Ovaj zanimljiv astrološki period predstavlja novu etapu u kojoj ćete konačno moći da se posvetite napretku ukoliko odvojite vreme i energiju za sebe i svoje prioritete.

Ovog 15. novembra započinjemo putovanje kroz svet emocija, samopouzdanja i finansijske stabilnosti. Ovaj težak put osvetliće i olakšaće nam bela Mesečeva svetlost koja će dopreti do onih najtamnijih delova naše duša, što će nam pomoći da pronađemo odgovore na sva ona teška i mučna pitanja.

Ulazimo u period gde će se energije, odnosi i finansije ispreplitati i pružiti nam priliku za lični rast i promene.

Šta je Crni Mesec?

U astrologiji, Crni Mesec (ili Lilith) predstavlja tamnu stranu, odgovornu za iskušenja, strahove i izobličeno viđenje sveta. Nakon Crnog Meseca prepoznaćemo pojedine aspekte u sebi koje uporno odbijamo da prihvatimo.

Odbijanjem Crnog Meseca, možemo se naći u patološkim odnosima, suočeni sa negativnim mislima, umesto da se suočimo sa svojim lošim osobinama pretvarajući ih u vrline.

Beli Mesec će pružiti svetlost našim najtamnijim delovima. Beli Mesec ulazi u znak Bika 15. novembra, što će nam pomoći u borbi sa finansijama i samopouzdanjem.

Astrolozi navode da će u periodu od 15. novembra do 14. juna 2024. godine, uticaj Belog Meseca biti jači nego inače, te da će se tokom decembra ove i aprila naredne godine povezivati sa Jupiterom, što se smatra prijateljskom i najjačom planetarnom snagom u astrologiji.

Ovan

Stiže dilema, plata ili samopouzdanje. Možda ćete izgubiti novac ili izvor prihoda, ali će se to na kraju ispostaviti kao najbolja stvar koja Vam se mogla desiti. Što se tiče Vašeg odnosa prema vlastitoj vrednosti, došlo je vreme da promenite svoj odnos prema sebi.

Do 14. juna možete se suočiti sa velikim finansijskim gubicima, ali će oni ipak biti praćeni i prilično velikim dobitkom.

Bik

U ovom periodu možda ćete iskusiti probleme sa reputacijom ili imidžom, ali ćete na kraju dobiti snažnu podršku od ugledne osobe.

Očekujte i pojačan uticaj na Vaše odnose, posebno sa partnerom, međutim do 14. juna 2024. postoje naznake da ćete upoznati osobu koja će vas duboko voleti i promeniti Vaš odnos prema sebi.

Blizanci

Čeka Vas put ka podsvesti i duhovnom Ja. Vreme je da počnete sa suočavanjem sa svojim strahovima i onim što ste ranije izbegavali.

Takođe, moguća je opcija jednog dugog putovanja koje će Vas duhovno obogatiti.

Rak

Izazovi pravih prijateljstava. Mogući su nesporazumi sa voljenom osobom, što možete doživeti kao duboko razočaranje. Ipak, na kraju ćete pronaći jedinstvenu osobu koja će pomoći da ostvarite većinu svojih materijalnih ambicija.

Očekujte da ćete do 14. juna upoznati neke nove ljude, što će pozitivno uticati na Vaše samopouzdanje.

Lav

Očekuju Vas potresi u karijernom polju. Vrlo su mogući problemi u profesionalnom životu, ali ne gubite nadu jer će sve ispasti bolje nego što ste očekivali.

Ispred Vas se otvaraju novi projekti i ozbiljni zadaci, a do 14. juna počećete da radite na potpuno novom projektu uz znatno više prihode.

Devica

Kod Devica se jasno očitavaju dva polja, a to su putovanje i obrazovanje. Ukoliko sanjarite o putovanju, ono se zaista može iznenada ostvariti i proširiti Vam pogled na svet.

Vaša zarada može porasti, što možda omogući da stvarno i kupite kuću.

Vaga

Vage očekuju kriza, ali i novi kapital. Možda osećaćete kao da Vam život testira snagu, ali imajte veru da će Beli Mesec pomoći da prevaziđete sva iskušenja.

Postoji velika šansa da ćete dobiti neočekivanu sumu novca ili iznenadno nasledstvo.

Škorpija

Škorpije, vodite računa o svojim odnosima. Mogući su problemi sa partnerom, ali Beli Mesec će Vas zaštititi od pogrešnih i zlih ljudi.

Do 14. juna postoji lepa mogućnost za novu ljubavnu priču koja Vam može promeniti perspektivu.

Strelac

Beli Mesec može rešiti Vaše probleme nastale u oblastima posla i zdravlja. Iako su mogući potencijalni problemi vezani za Vaše telo ili odnose sa kolegama, Beli Mesec će pomoći da pronađete zadovoljavajuća rešenja.

Takođe, moguće su i neke nove poslovne prilike.

Jarac

Jarčevi mogu očekivati novine u ljubavnom polju. Očekuje Vas svojevrsni test, ne samo romantičnih odnosa, već i količine ljubavi koju međusobno pružate. Beli Mesec donosi novu ljubavnu priču ili potpuno menja Vaš odnos prema sadašnjem partneru.

Takođe, možete očekivati i neophodnu finansijsku stabilnost.

Vodolija

Očekuju se promene i turbulencije na polju nekretnina. Mogući su problemi sa stanom, ali će se srećom ta neprijatna situacija poboljšati i stabilizovati na samom na kraju.

Pojaviće se osoba ili će se iskreirati situacija kroz koju ćete rešiti pitanja vezana za spornu ili sporne nekretnine.

Ribe

Očekuje Vas selidba, ali i teškoće sa dokumentima. Administrativni i finansijski problemi su mogući, ali će Vam Beli Mesec pomoći da prevaziđete prepreke.

Uspešno preseljenje Vas očekuje do 14. juna iduće godine.

Ljubavni horoskop za 2024: Blizance prati sreća, Raka čeka neobična afera, a Škorpiju sudbinska osoba

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link