Horoskop Horoskopski znakovi

Ovim horoskopskim znacima sreća se smeši u naredne 4 nedelje: Jedan će ostvariti svoj davni san

letnja žurka horoskop

Oktobar je mesec koji, prema predviđanjima, donosi napredak, a astrolozi ističu da će tri horoskopska znaka imati najviše šanse da postignu velike uspehe i značajno unaprede život.

Otkrivamo ko su „miljenici srećnih zvezda“ u oktobru i kome će se sreća osmehnuti u naredne 4 nedelje.

Lav

U oktobru će vatreni Lavovi moći maksimalno da se istaknu na polju karijere. Njihova radna sposobnost i produktivnost, zajedno sa aktivnom pozicijom, pomoći će im u osvajanju novih ambicija. Sredina jeseni za njih može biti obeležena dostignućima u karijeri.

Moguće je da će dobiti željenu poziciju i postići priznanje među kolegama i nadređenima. Međutim, ne bi smeli previše da podižu ego, već da se fokusiraju na nove obaveze.

Devica

Oktobar će biti mesec ispunjen romantikom i ljubavlju za Device. Usredsrediće se na jačanje veze s partnerom. Imajući takođe na umu profesionalne obaveze, moći će da pronađu pravi balans i odvoje vreme za najmilije.

Ako odnos s partnerom ne ide dobro u poslednje vreme, možda će zajednički odmor pomoći da obnovite osećanja. Moguće je da ćete do kraja meseca saznati lepe vesti koje se odnose na porodicu.

Strelac

Fokus Strelca u oktobru biće usmeren na jačanje profesionalnih pozicija. Uspećete da pokažete snagu i veštine i ostvarite napredak u karijeri.

Uz novu poziciju doći će ne samo nove odgovornosti, već i povećanje prihoda. Ovo će vam omogućiti da napravite velike kupovine i čak ostvarite stari san.

Blizanci, Vaga i Škorpija imaće savršen oktobar 2022, uspesi će se ređati na svim poljima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

285 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap