Horoskop

Blizanci, Vaga i Škorpija imaće savršen oktobar 2022, uspesi će se ređati na svim poljima

portret-devojka-jesen

Mesečni horoskop za oktobar ističe da nas u 10. mesecu 2022. godine očekuje puno zanimljivih pomernja planeta i astroloških događaja. Bićemo rasterećeni jer Merkur završava retrogradni hod, Saturn takođe kreće direktno i donosi nove mogućnosti.

Krajem meseca očekuje nas i pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Škorpiji, a svako pomračenje simbolizuje veliku smenu i transformaciju u našem životu.

Blizanci

Oktobar vam donosi sve što vam je potrebno da ostvarite svoje dobro osmišljene planove. Čekali ste pravi trenutak i ovaj mesec će vam dati mnogo prilika da ostvarite ciljeve.

Bićete veoma kreativni i emitovaćete prijatnu energiju, koja će vam doneti i prijatne situacije, prilike i ljude, piše Sensa.

Vaga

Sunce će biti u vašem znaku veći deo meseca, ohrabrujući vas da sijate u svom svetlu. Za to vreme ćete još više stupiti u kontakt sa sobom i neustrašivo pokazati svetu ko ste.

Kada počnete da pratite sebe i prestanete da brinete o mišljenju onih oko vas, počeće da se dešavaju izvanredne stvari.

Škorpija

Oktobar će najviše uticati na vaš ljubavni život. Imali ste mnogo uspona i padova u ovoj oblasti, ali sada je vreme da ponesete sve lekcije sa sobom, krenete napred i prepustite se ljubavi koju vam život sprema.

Ovan ulazi u vezu, Lav zabrinut, Jarac ispunjen: Veliki jesenji horoskop za 2022.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

422 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap