Horoskop Horoskopski znakovi

Za Strelca, Škorpiju i Blizance 22. septembra počinje najbolja jesen u životu

devojka-jesen

Nemojte se stideti svoje ljubavi prema slatkišima sa ukusom bundeve, prevelikim džemperima, berbi jabuka i drugim takozvanim „malim“ užicima – jesen je neverovatna i zaslužujete da uživate u svakom divnom trenutku! Posebno uzbuđenje čeka tri specifična horoskopska znaka, za koje je zagarantovano da će imati najbolju jesen od svih.

Faktori koji ukazuju na to zašto će neko imati „najbolje“ ili „najgore“ godišnje doba nisu konkretni, jer se astrologija ne zasniva samo na nečijem sunčevom znaku. Astrološka predviđanja su najtačnija kada astrolog zna nečiji datum, vreme i lokaciju rođenja, što sve ukazuje na položaj planeta u nečijem horoskopu. Međutim, po sunčevom znaku moguće je zaključiti ko će se ove jeseni dodatno zabaviti.

Jesen počinje 22. septembra. Dok za neke od nas ova jesen može biti gnjavaža, za većinu nas izgleda vedro.

Retrogradni aspekti u poslednje vreme prekinuli su protok energije za mnoge od nas, sprečavajući nas da dostignemo svoj puni potencijal, ali prelazimo u lakše doba jeseni. Uvek je lepo kada se zvezde poravnaju na vašoj karti – vaše reči lakše teku, novac slobodno dolazi i odlazi i osećate se energičnije.

Ako ste na ovoj listi horoskopskih znakova koji imaju najbolju jesen, svakako iskoristite planetarno poravnanje u svoju korist i dozvolite magiji da se ostvari.

Strelac

Ova jesen vam izgleda lako. Dok pomračenje svima nama naplaćuje danak, vi ipak imate nešto slatkoće kojoj se možete radovati dok se leto bude smirivalo. Prvi blagotvorni aspekt kojem se možete radovati ove jeseni je Venera koja se useljava u vaš znak 7. oktobra, gde će se odmarati do 4. novembra. Planeta ljubavi i novca vam se smeši, pojačavajući intenzitet vašeg romantičnog života i finansijsku stabilnost.

Zatim, Merkur putuje kroz vaš znak od 24. novembra do 12. decembra, ohrabrujući vas da iznesete svoje mišljenje sa jasnoćom i lakoćom. Mars u vašem znaku od 13. decembra nadalje daje vam nalet žestine. Konačno, sama sezona Strelca je od 21. novembra do 20. decembra, pa iskoristite ovaj period da biste uživali u osećaju usredsređenosti i kontrole.

Blizanci

Blizanci, vi ste znak nasuprot Strelcu, pa mnogi astrološki događaji ove jeseni uravnotežavaju vašu prirodu. Slično kao i na ovaj znak, Venera u Strelcu od 7. oktobra do 4. novembra duboko će na vas uticati. Iako ste često skloni da budete udaljeni i na distanci, ova opuštena Venera će vam pozajmiti neophodnu strast i toplinu. Merkur u Strelcu će vam pružiti sličan efekat uravnoteženja – verovatno ćete se osećati primoranim da govorite u svoje ime i zauzmete se za sebe.

Jednom kada Mars uđe u Strelca na samom kraju jeseni (13. decembra), osetićete se umireno i osnaženo. Neka vas ova energija vatrenog znaka zagreje i iskoristite je u svoju korist – ovo je sjajan trenutak da se uložite u sopstveni život, emocionalno i praktično. Položite zakletvu ljubavi prema sebi, a zatim delajte po njoj.

Škorpija

Sablasni voljeni znaće, vi POSEDUJETE jesen, Škorpije. Vaša priroda je neraskidivo vezana za ovo doba godine – budući da ste tako duboko povezani sa onozemaljskim i okultnim, nije iznenađenje što uživate u Noći veštica i paganskom prazniku u čast naših pokojnih, najmilijih i predaka.

Vaša „sezona“ dešava se od 23. oktobra do 20. novembra, kada se vetar pojačava i noći postaju sve duže. Za to vreme ćete osetiti uticaj Marsa u vašem znaku (od 30. oktobra do 12. decembra) i Merkura u vašem znaku (od 5. do 23. novembra). Pripremite se da se osećate duboko osnaženo i da vaše moći budu na maksimumu. Sunce, Mars i Merkur poravnavaju se kako bi poboljšali vašu veštičiju, intuitivnu energiju. Bacite neku čaroliju i uživajte u opadanju lišća!

4 savršene kombinacije Zodijaka kojima je suđena večna ljubav

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
3.3K Shares
3.3K Shares
Share via
Copy link