Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Vage i Škorpije vode dvostruki život, ne dozvolite da vas prevare!

Svi mi imamo svoje prednosti, ali i mane, koje nas takođe na neki način čine ostvarenijim i “širim”. Postoje znaci Zodijaka koji se posebno ističu po svojoj dvoličnosti i drugačijim načinom razmišljanja.

Blizanci, Vage i Škorpija vrlo često vode dvostruki život i zato ne dajte da vas prevari prvi utisak o njma, piše portal Noizz.

Blizanac: Znatiželjni kameleon

Jeste li iznenađeni? Jer, kako da ne uključimo Blizanca u ovu kombinaciju? Blizanac je uvek u kombinaciji.

Nekako, na neki način, bez obzira na sve, on uvek uspeva da bude na svim mestima u jednom trenutku. Blizanac je takođe promenljiv znak i to samo po sebi objašnjava puno.

Blizanci vodi znatiželja i otkrivanje. Njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihove vladajuće planete Merkura i oni dele informacije s ostatkom sveta.

Dakle, nemojte se iznenaditi ako najbolji prijatelj Blizanac odjednom počne da vas izbegava ili ako odjednom osetite drugačiju vibraciju koju vam šalje. Blizanci se stalno menjaju i to je potpuno van njihove moći.

Vaga: Manično ogledalo

Za početak, Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i lepote. Međutim, Vaga je vazdušni znak, tako da se Venerina svojstva materijalizuju logično, što znači putem komunikacije i procesa razmišljanja.

Venera je planeta ljubavi i lepote; međutim, po grčkoj mitologiji, boginja ljubavi je takođe osvetoljubiva i sebična.

Simbol koji predstavlja Venera, krug i krst je takođe simbol ogledala Afrodite, a Vaga je upravo to: ogledalo u stvarnom životu koje traži harmoniju i ravnotežu.

Međutim, usred toga, Vaga lako može da odgonetne druge, izbegavajući sve vrste sukoba, naročito unutar sebe. Istina je da one nisu uvek “mir, ljubav i Namaste”. Naprotiv, u njima gori vrući bes i očajna potreba za ravnotežom.

Škorpija: Kradljivac duše

Škorpija je jedan od najsloženijih znakova u Zodijaku i to zbog dobrog razloga. Taj vodeni znak je vrlo tajanstven, tajnovit i intenzivan, jer njime vlada Pluton, bog podzemlja.

Oni koji su rođeni pod ovim znakom imaju tendenciju da doživljavaju traume još u mladosti; odatle njihova empatija i oštra intuicija. Škorpija komunicira s drugom stranom, skrivenom u senci, daleko od ostatka sveta.

Njegova potreba za potpunim spajanjem s drugim može biti granično opsesivna, a njihova tjelesna želja neprestano se izražava kroz njegove hipnotišuće oči. Istina je da im ne leži čavrljanje i površne veze.

Škorpija je besmrtan kradljivac duše, on ne mora uvek da bude zaljubljen, on samo želi potpunu kontrolu.

Njegovi intenzitet i posesivnost deo su njegovog večnog zaštitnog znaka i on želi sve ili ništa. Jednostavan razgovor sa Škorpijom je ekvivalent hipnoterapiji, a vi to čak ni ne znate.

Osobine koje ne podnosimo kod horoskopskih znakova

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
900 Shares
900 Shares
Share via
Copy link