Horoskop

Za ova 4 znaka druga polovina 2022. biće posebno srećna, ostvariće sve svoje želje!

horoskop-septembar-devojka-osmeh

Astrolozi ističu da će za 4 horoskopska znaka druga polovina 2022. godine biti dragocena srećna! Evo kojim znakovima Zodijaka će se ostvariti želje – da li ste među njima:

Blizanci

Uprkos negativnim događajima koji su se desili početkom godine, ovaj horoskopski znak je uspeo da održi duševni mir. Nisu svi planovi ostvareni, ali u drugoj polovini godine situacija će se promeniti: biće prilike da postignete sve o čemu ste maštali, piše Sensa.

Nakon juna, život Blizanaca će početi da se poboljšava. Biće prilike koje se ne propuštaju. Dobivši korisne informacije, značajno ćete napredovati u karijeri i uspećete da rešavate svakodnevne probleme.

Blizanci će se lako nositi sa svim poteškoćama, oslanjajući se na svoju intuiciju.

Jarac

U drugoj polovini godine mogu vas očekivati prijatna iznenađenja. Otići ćete na neplanirano putovanje, pronaći nove prijatelje i upoznati svoju srodnu dušu.

Problemi sa novcem će se lako rešiti. Zahvaljujući uspehu u karijeri, Jarčevi će steći dugo očekivanu nezavisnost.

Neki predstavnici znaka odlučiće da promene hobi, sportsku aktivnost, a neki čak i posao. Sreća prati one koji idu ka svom cilju, u trku sa svojim snovima.

Zato nikada ne odustajte. Potrudite se malo i mnoga vrata vam se mogu otvoriti. Pokušajte d aizbegnete stres, vežbajte zahvalnost i radite na svom unutrašnjem miru.

Devica

Posvećenost, istrajnost i trud Device, sada će biti itekako nagrađene. U drugoj polovini godine biće povoljna finansijska situacija.

Prihodi će znatno premašiti vaše očekivane troškove, tako da možete sebi priuštiti odmor o kojem ste sanjali.

Takođe, ne odbijajte obećavajuće ponude. Preuzmite odgovornost, pokažite svoju snagu, posvetite se cilju – ako budete karakterni, sreća vas neće napustiti.

U ljubavi izbegavajte konflikte, budite strpljivi i trudite se da pronađete kompromis. Nećete biti opterećeni. Prijaće vam šetnje i lagan sport.

Vaga

Tokom druge polovine 2022. Vaga će imati sreće. Ovaj znak će imati priliku da ostvari ciljeve i ambicije u karijeri, započne nove projekte i napreduje na poslu. Zvezde favorizuju bilo kakve poduhvate.

Finansijska situacija će biti stabilna, zanimljive ideje neće ostati neprimećene od strane menadžmenta. Savladaćete sve prepreke i ostvarićete impresivne rezultate.

Oni koji su planirali da započnu vlasitit posao, sada je pravo vreme. Pokušajte da izbegavate saradnju sa ljudima koji vode samo sebične interese i planirajte svoje troškove kako biste izbegli nepotrebne izlive finansija.

U ljubavi i porodičnim odnosima može doći do lepih promena. Moguće je da će se smanjiti konflikti, rešiti problemi, a oni koji su usamljeni očekuje lepo poznanstvo.

Lav, Škorpija i Vodolija od 18. maja zračiće moćnom ljubavnom energijom i uživati u romansi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

796 Shares
796 Shares
Share via
Copy link