Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 3 znaka će u sledećih 7 dana ostvariti bukvalno sve što požele: Jednom se smeši i povišica

letnja žurka horoskop

U nedelji pred nama, na poslovnom planu, planete su svašta “zakuvale”. Biće svega. Pojedinim predstavnicima horoskopskih znakova bolje bi bilo da “prespavaju čitavu sedmicu” dok će se nekima otvarati sva vrata i od ruke ići sve što su naumili.

Saznajte koja tri znaka će naredne sedmice biti „miljenici zvezda“ bar kada je posao u pitanju.

Ovan

Neko na visokom položaju obratiće pažnju na vas već u ponedeljak ili utorak. Moguće je da vaše sposobnosti tek sada dolaze do izražaja. Ne zaboravite da novac ne može da kupi ono najvažnije u životu. Setite se toga u sredu. U četvrtak, ne zaboravite da ste vi gospodar vaše sudbine. Na neke stvari ćete imati dosta uticaja, a da toga trenutno niste ni svesni. Petak posvetite starim projektima koje ste stavili u drugi plan.

Bik

Usudite se da sanjarite u ponedeljak i utorak. Neke ideje ćete prepoznati kao izuzetno potencijalne i ne bi bilo loše da ih pribeležite. Ako smatrate da ste svojim trudom i zalaganjem zaslužili povišicu ili unapređenje, odličan dan da to zatražite je sreda. Vaš entuzijazam će biti izuzetno zarazan u četvrtak. Čak i pojedinci iz vašeg okruženja koji nisu verovali u vas će promeniti mišljenje. Verovatno ćete prisustvovati nekom sastanku gde ćete moći javno da govorite. Petak je dan za svođenje računa, a naročito je važno da tada uvidite ko vam je zaista lojalan.

Blizanci

Vaše kolege i poslovni saradnici trenutno vide samo negativne stvari, ali vi ste neko ko će izvesnu situaciju shvatiti kao važno životno iskustvo. Sa ovako pobedničkim stavom, moći ćete mnogo toga da postignete već u utorak, a mnogima neće biti jasno otkud vam toliko energije. U sredu, shvatate da su neki projekti krenuli u krivom smeru. Ako uspete da ih vratite na pravi put, zadobićete poštovanje nadređenih. Veoma je bitno da sva odstupanja momentalno prijavite. Sve čemu se budete posvetili od četvrtka pa do kraja radne nedelje, biće višestruko nagrađeno.

Rak

Obratite pažnju na jednu poslovnu priliku koju ćete dobiti već u ponedeljak. Dodatno se informišite, jer bi ovo moglo da bude baš ono što ste dugo iščekivali. Utorak je dan kada treba da budete fokusirani na detalje. Ne dozvolite da neko preuveličava vaše pogreške. Sreda je pogodna za sitna zadovoljstva i ugađanje sebi. Ne razmišljajte previše o novcu jer on dolazi i odlazi, a vi ste neko ko je zaista zaslužio da se počasti nečim novim. Neko iz vaše poslovne okoline će biti uveren da testirate njegovu odanost u petak. Na vreme ga razuverite da nije tako.

Lav

Napravite reorganizaciju vašeg poslovanja već u ponedeljak. Mala poboljšanja mogu mnogo da vam olakšaju život, a ovo se naročito odnosi na preuređenje vašeg poslovnog prostora. U utorak budite orijentisani na budućnost. Nađite vremena da razmislite o krajnjim ciljevima kojima težite i gde se vidite u narednih deset godina kada je reč o poslu. Neke važne lekcije ćete naučiti u četvrtak. Ne dozvolite sebi da vas bilo šta dotakne u negativnom smislu – shvatite to kao priliku da radite na sebi. Dan za planiranja je petak. Napravite strategiju za sledeću radnu nedelju.

Devica

Jasnoća u komunikaciji je za vas od ključnog značaja već u ponedeljak. Mnoge nesporazume ćete izbeći ako budete govorili ono što druga strana želi da čuje. Ne shvatajte ovo kao odustajanje od nekih vaših principa, jednostavno, sada nije momenat da nekom kažete u lice ono što zaista zaslužuje. Neko će računati na vas u četvrtak. Ako se tada pokažete, slobodno možete da računate na kontrauslugu. U petak ćete biti na priličnom iskušenju da li da prihvatite jednu priliku. U vašem slučaju, bolje bi bilo da odustanete od nje. Stvari nisu takve kakve će vam se isprva činiti.

Vaga

Imate osećaj da je vreme da nešto promenite? Vaša intuicija vam šalje pogrešne signale, pa je najbolje da malo usporite. Vi ste samo umorni i zasićeni od rutine, ali još uvek nije vreme za krupnije promene. Ponedeljak i utorak su izuzetno povoljni za sklapanje poslovnih kontakata, imajući na umu da su pored poslovnog umeća, ljubaznost i profesionalizam neophodni za uspeh. U četvrtak ćete imati iznenadan razgovor sa nekom ko je veoma iskusan i inteligentan i dobićete nekoliko sjajnih sveta, koji će vam koristiti za napredak u budućnosti.

Škorpija

Javno izlaganje svojih planova nije uvek najbolje rešenje. Imajte to na umu početkom ove nedelje. Sačekajte povoljniju priliku, a ovih dana je bolje da budete povučeni i posmatrate šta se dešava oko vas. Mogli biste naučiti mnogo toga. Sredinom nedelje ćete primiti neku vest iz samog vrha vašeg radnog mesta. To će biti značajno i za vas same, zato budite prisutni i reagujte ukoliko bude bilo potrebe. U petak se skoncentrišite na ono što je zaista važno. Sve marginalno ostavite za neko povoljnije vreme. Vikend iskoristite za odmor.

Strelac

Pokušajte da sačuvate pozitivnu energiju u ponedeljak, bez obzira na stresnu situaciju koja će se dogoditi. Doći će do svađe između nadređenih i vi nećete znati na koju stranu da se okrenete. Najbolje je da se držite po strani, koliko god je to moguće. Preterano mešanje bi vas moglo dovesti u rizičnu situaciju. U četvrtak i petak nemojte biti previše uporni. Ako vidite da neki posao ne ide, odustanite. Samo gubite vreme, umesto da se posvetite nečemu produktivnom. Ako vas za vikend neko sa radnog mesta bude pozvao u izlazak, vodite računa da nema skrivene namere.

Jarac

Da li vam je loše svakog ponedeljka kada treba da krenete na posao? Da li vam je dosta da sedite u mestu i maštate i tome da ste negde drugde i radite drugi posao? Ako je vaš odgovor da, došlo je vreme da preduzmete nešto. Ova nedelja je upravo povoljna za to. Razmislite koji su vaši talenti, šta je ono što želite u svom životu i pokrenite se. Telefonirajte, pitajte, tražite. Ako imate nekoga ko deli ista interesovanja kao vi, predložite zajedničku saradnju. Petak je povoljan dan za razgovore i sklapanje kontakata. Budite hrabri i sreća će biti na vašoj strani.

Vodolija

U ponedeljak i utorak će vam se javiti neke sjajne ideje. Imajte samopouzdanja da ih sprovedete u delo. Ako vam neko iz okruženja kaže kako je to nerealno i nemoguće, opet radite po svome. Ne dozvolite da vas okolina obeshrabri. U sredu ćete imati puno posla. Dobro se organizujete i nemojte ništa propustiti. Do petka ćete dobiti nagradu za trud, pa se za vikend opustite i odmorite u društvu onih koje volite, ne misleći na posao.

Ribe

U ponedeljak ćete konačno dobiti priliku da pokažete sve svoje kvalitete i popravite trenutnu sliku o sebi. Budite jasni, glasni i pokažite se pred svojim pretpostavljenima u najboljem svetlu. Vi ste po prirodi povučeni, ali sada je došao trenutak da zablistate. Od srede do petka, okupite oko sebe saveznike, jer će vam svakako biti potrebna podrška da do kraja isterate ono što ste naumili. Za vikend vam zvezde savetuju da se više zabavljate. Vi ste radili vredno i dali sve od sebe. Zaslužili ste da se relaksirate.

Raka, Vagu i Ribe očekuju ozbiljni problemi do 24. oktobra, izazovi će se ređati kao na traci

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
43 Shares
Share via
Copy link