Horoskop

Raka, Vagu i Ribe očekuju ozbiljni problemi do 24. oktobra, izazovi će se ređati kao na traci

nezaposlena mama depresija

Nova nedelja je pred nama, stižu nam dani kada možemo ostvariti nove visine. Da li ste kreirali svoje namere? Znate li za koje ciljeve ćete u narednih 7 dana ostvariti? Ponekad, čak i kada detaljno isplanirate svaki korak, postoji rizik da se mogu pojaviti prepreke i izazovi.

Od njih ne treba bežati, niti očajavati kada se suočite sa preprekama. Svaki izazov može biti šansa za rast, može vas podstaći da krenete drugim putem i naučite nešto novo o sebi. Suočite se sa izazovima, i ako verujete u svoje sposobnosti, možete iz ove borbe izaći jači.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka očekuju izazovi ove nedelje, od 17. do 24. oktobra 2022:

Rak

Ove nedelje ćete biti prilično zauzeti na polju karijere. Čeka vas mnogo zadataka i projekata koji vam mogu oduzeti mnogo energije, a nedostatak energije može se ispoljiti i u padu motivacije i dobrog raspoloženja. Ne zaboravite da odvojite vreme za odmor!

Vaga

Možda mislite da bi poslednja nedelja ovog meseca trebalo da vam da podsticaj i u pravu ste; ove nedelje ćete imati mnogo snage, ali ćete se istovremeno suočiti sa izazovima koji će od vas zahtevati ovu snagu. U narednih 7 dana očekuju vas brojni izazovi u raznim oblastima, ali zapamtite da možete skoro sve.

Ribe

Skloni ste da se često izgubite u svojim mislima i propustite neke važne informacije u stvarnom svetu. Živite u carstvu snova. Samo ove nedelje možete izgubiti izuzetnu priliku zbog sopstvenog sanjarenja. Ostanite prisutni i prizemni, i zapamtite da je važno da hodate svetom otvorenih očiju.

Ovna, Bika i Blizance od 18. oktobra čekaju tektonski ljubavni pokreti i filmski preokreti

Izvor: Sensa

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

90 Shares
Share via
Copy link