Horoskop Horoskopski znakovi

Oprez, retrogradni Mars stupa na scenu: Ovnovi da se primire do 15. januara, jedan znak u opasnosti zbog pozajmica

horoskop osecanja

Retrogradno kretanje 3 planete prestaje narednog meseca i to Merkur kreće direktno 2. oktobra, Pluton 8. a Saturn 28. Međutim, od 30. Mars kreće u retro hod i trajaće sve do 12 januara 2023., zbog čega ćemo imati utisak “previše priče i obećanja bez ikakvih rezultata”.

Kako će se ovo odraziti na znakove horoskopa ne zavisi od nas ni od planeta već od volje i želje pojedinaca.

Ipak, astrolozi posebno upozoravaju 3 horoskopska znaka – dok jednima predviđaju uspeh na poslovnom i emotivnom planu, drugima je savet da odlože realizaciju svojih planova za narednu godinu.

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku imaju veliku potrebu da nešto promene u životu, od posla do promena na emotivnom planu. Savet astrologa je da sve veće odluke odlože za narednu godinu i to do 15. januara.

Rak

Rakovima tokom narednog perioda predstoji lepa porodična i ljubavna atmosfera. I dok na privatnom planu „teku med i mleko“, na drugim poljima vreba opasnost. Ozbiljan savet da nikako ne ulaze u pozajmicu, bilo od banke ili prijatelja, rođaka.

Vodolija

Vodolije tokom narednih nekoliko nedelja moraju biti maksimalno koncentrisane, pogotovo kada je posao u pitanju. Predstoji period „hoda po ivici“ na svim poljima. ali će od 25. stvari bito osetno bolje.

Ovih 20 osobina žena rođenih u znaku Lava morate znati ako vam je do života

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

91 Shares
Share via
Copy link