Horoskop

Za ova 4 znaka kraj ove nedelje donosi emotivnu oluju i haos, ne piše im se dobro

devojka u problemima

Dok većina znakova može da očekuje dobru nedelju, neke čeka prava oluja. Evo nekih znakova kojima se ne piše dobro kako se sedmica bliži kraju.

Rak

Spremite se, emotivna oluja dolazi. Krajem nedelje u vašu kuću sukoba ulazi Merkur, planeta komunikacije, donoseći nesporazume sa najmilijima. Takođe, poslovni projekat koji ste pažljivo izgradili može naići na neočekivane prepreke.

Devica

Vaša perfekcionistička priroda će vam ove nedelje doneti više glavobolja nego pohvala. Želja za savršenstvom mogla bi da vas dovede do ivice strpljenja, posebno na poslu, gde će se stvari razvijati sporije nego što ste planirali.

Ljubavna sfera takođe izgleda nestabilno. Vaš partner možda neće ceniti vašu kritiku kao konstruktivnu. Opustite se i dajte sebi i drugima prostora za disanje.

Škorpija

Vaša strastvena priroda bi vas mogla odvesti u nemirne vode. Krajem nedelje biće otkrivene vaše tajne, što bi moglo da stvori zabunu i naruši odnose.

Na poslovnom planu, vaša sklonost kontroli može dovesti do sukoba sa kolegama. Savet: Pokušajte da prihvatite tok stvari umesto da pokušavate da ih kontrolišete.

Jarac

Vaša ambicija će vas možda odvesti previsoko, ali na kraju nedelje zvezde će vas podsetiti da je važno da ostanete čvrsto na zemlji.

Neočekivane promene u planovima na poslu mogu da vas uznemire, a finansijske odluke koje ste nedavno doneli mogu zahtevati ponovnu procenu.

U ljubavi, vaše hladno držanje bi moglo da otuđi vašu voljenu osobu. Vreme je da se ponovo povežete sa onima koji vas vole i prihvatite podršku koja vam je ponuđena.

Ljubavni horoskop za oktobar 2023: Rak srlja u greške, Ribe upoznaju novu osobu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

31 Shares
Share via
Copy link