Horoskop Horoskopski znakovi

Horoksopski znak Škorpija: Godišnji horoskop za 2016. godinu

Prema partneru ćete biti veoma zahtevni u prvoj polovini godine. Ipak, zvezde vam poručuju da se razvedrite, i malo popustite. Sredinom oktobra neki veo tajne i misterije okružiće vašu vezu, a ko voli ovo više od jake Škorpije? Iz ovoga ćete izvući samo jednu poruku – Partner vas voli bezuslovno.

Slobodni će zavoditi tokom cele godine. Dobro vino, muzika, i samo jedan pogled biće dovoljni da osvojite koga kod poželite. Sa vama će se svi osećati prijatno, a avš plen neće znati šta ga je snašlo. Venera, zvezda ljubavi tokom cele godine je sa vama, pa će vam podariti više samopouzdanja nego ikada.

muskarac-zena-vencanje
Foto: Marko Ristić ©

Posao

Kada govorimo o poslu, glavna zvezda je Saturn, a on je tokom ove godine u vašoj drugoj kući. ovo znači da ćete naučiti štaa je zaista važno i da ćete početi da cenite prave stvari. Poslednjih nekoliko godina proveli ste razmišljajući šta želite da budete, obrazujući se i ulažući u svoje znanje i karijeru. Budite pažljivi, i ne dozvolite da zaboravite ko ste, čak iako budete imali finansijskih poteškoća.

Znate šta su vaši ciljevi, jasno ste ih postavili i ni po koju cenu ne odustajte sada od njih, ma koliko ranjivi bili. Od 5. marta do 27. maja budite posebno obazrivi kako trošite svoj novac. Bićete impulsivni, a brzopleta kupovina nepotrebnih skupih stvari vam nikako ne treba.

Jupiter, zvezda izobilja, poziva vas da se dobro provedete. Ipak, nemojte zapostaviti posao. Zbog dobrog provoda možete biti ometeni, ali krajem septembra stvari dolaze na svoje mesto. Možete očekivati povišicu ili unapređenje.

Ova godina je za Škorpiju godina odgovora, a oni će uglavnom biti dobri i pozitivni, pa će 2016. godina biti odlična za vas.

Pročitajte sve o manama horoskopskih znakova

 

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

623 Shares
623 Shares
Share via
Copy link