Horoskop Horoskopski znakovi

Horoksopski znak Škorpija: Godišnji horoskop za 2016. godinu

Ova godina za Škorpije je posebna. Sva ona neodgovorena pitanja koja su se godinama skupljala, ove godine biće razrešena. U ljubavi će biti burno, kako za zauzete tako i za slobodne, a što se tiče karijere, u septembru vas čekaju lepa iznenađenja.

Generalno

Škorpija je, jednom rečju, sila na koju uvek treba računati. Baš tako će biti i ove godine, kada nijedan segment vašeg života neće biti miran. Ciljate na jasnoću. Bilo da se radi o namerama vašeg partnera, o porodičnim tajnama o kojima se već godinama šapuće ili o poslovnim pitanjima. Vaš vladar Pluton je u trećoj kući i on vas podstiče da ove godine budete komunikativniji, i da mudro dođete do odgovora koje želite.

Neptun u petoj kući vam donosi dašak misterije. Ovo može značiti da ćete imati kratku ali burnu aferu ili vezu na jedno veče. Ipak, zbog vaše velike strasti i jake energije, nije isključeno da kratku ljubavnu pričicu pretvorite u pravi roman. Mars takođe ima bitnu ulogu ove godine, najviše u reševanju misterija koje vas muče. Pomoći će vam da rasvetlite najmračnije delove svoje, ali i prošlosti vama dragih ljudi.

New_Yorker_autumn2015_party-zurka
Izvor: New Yorker

Ljubav

Zahvaljujući Neptunu koji je u petoj kući, ova godina biće puna ljubavi, strasti, telesnih uživanja, afera i avantura. Biće tu i izazova, pogotovo u Martu i Septembru kada nas očekuju pomračenje Sunca odnosno Meseca. Ovo su periodi kada dolazi do nekih promena, a u vašem slučaju ovo može značiti da ćete upoznati partnera. Ako ste zauzeti, moguće je da ćete poželeti da imate avanturu sa nekim novim ko će vas veoma privući i izainteresovati.

Idi na sledeću stranu >>>

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

623 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap