Magazin

Hercegovac održao lekciju iz lepog ponašanja paru iz Kraljeva: „Pogodilo me, ja to u Srbiji nikad ne radim“

bacanje-smeca-iz-kola

Snimak Hercegovca, koji je „očitao bukvicu“ momku i devojci koji su u automobilu kraljevačkih tablica prolazili kroz Trebinje, postao je viralan na društvenim mrežama.

Na snimku, koji je na Fejsbuku postavio jedan Zoran, vidi se kako drži predavanje mladom paru koji su se poneli veoma neprimereno tokom puta.

Zoran je objasnio šta je prethodilo ovom „popovanju“.

„Voze se ispred mene u Trebinju, južna obilaznica, skoro pa centar grada. „Hladno“ kroz prozor bacaju praznu flašu od 1,5 litar, momak i cura tridesetak godina! KV tablica (Kraljevo), morao sam reagovati! Dirnulo me. Dobro došli svi dobronamerni ljudi, al’ svoje smeće nosite sa sobom, ili bacajte na za to predviđena mesta!“, opisao je Zoran uz snimak šta se dogodilo.

Potom se na snimku vidi kako Zoran prilazi vozilu mladog para i pita ih da li i kod kuće tako smeće bacaju kroz prozor.

Mladić potom pokušava da se opravda da nisu bacili flašu nego da je izletela kroz prozor. Zoran mu potom objašnjava da je svojim očima video da flaša nije odletela, nego da je bačena.

Devojka koja sedi u vozilu pokušava da se pobuni, ali je mladić smiruje, a potom pita Zorana šta je toliki problem.

„Problem je. Pogodilo me je to. Ja to u Srbiji ne radim nikad. Nemoj to da radiš“, čuje se kako Zoran odgovara mladiću.

Na ovaj snimak usledile su brojne reakcije i komentari. Mnogi su konstatovali da se ovakve nemile scene gotovo svuda događaju, i da ne razumeju ljude koji iz vozila u pokretu mogu da bacaju smeće.

Naravno, svi su komentarima slavili Zoranov potez.

„Tako je, care!“, „Svaka čast, kralju“, „Bravo, tako treba“, „Kapa dole, to se zove patriotizam“, ređali su se komentari na Zoranov snimak.

Preporuka strancima u Beogradu: „Smeće bacajte isključivo kroz prozor“ (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

58 Shares
Share via
Copy link