Magazin

Hapšen zbog besposličenja i nasilničkog ponašanja: Ko je “gologuzi navijač” koji je autom uleteo u baštu kafića?

navijac-lokal-novi-sad
Foto: Printscreen/Youtube, Privatna Arhiva, Kurir.rs/S.S.

Navijač Partizana Svetomir Aničić (34) uhapšen je zbog saobraćajne nezgode koju je sinoć izazvao u Novom Sadu kada je uleteo u baštu kafića, a u kojoj su povređene dve devojke.

Aničić je izašao iz auta i otišao sa mesta nezgode jer je, kako je navodno rekao, “malo popio”. U trenutku hapšenja bio je u automobilu sa ocem koji je vozio.

Podsetimo, sinoć je bila proslava rođendana u tom kafiću.

– Samo minut-dva pre nego što je ludak uleteo, ušli smo unutra, s obzirom da je zahladnelo. Devojke su izašle da pokupe što je ostalo i tada se ovaj horor dogodio. Da smo ostali napolje, sve bi nas pobio – kaže jedan od gostiju.

On je sinoć bio sa devojkom u auto.

– Izasli su i on je samo pitao “Jesam ubio nekoga” i okrenuo se i otišao, on na jednu stranu, devojka na drugu – dodaje naš sagovornik.

Ko je gologuzi navijač?

sveta
Foto: Tanjug

Aničić je “postao poznat” na 145. večitom derbiju održanom 2. novembra 2013. godine, kada je skinuo donji veš i pripadnicima Žandarmerije pokazao zadnjicu.

On je tada na saslušanju rekao da su ga iznervirali vatrogasci.

– Iznervirali su me vatrogasci zato što su polivali ljude koji su mirno sedeli na tribinama. Zbog toga sam, besan i revoltiran, skinuo pantalone i gaće i pokazao zadnjicu – izjavio je tada on.

Protiv Aničića, koji je rodom iz Loznice, pred Višim sudom u Beogradu već se vodio proces za nedolično ponašanje na sportskoj priredbi.

– On je bio uhapšen 19. oktobra 2012. i u pritvoru je proveo sedam dana.

Protiv Aničića su ranije pokrenuta i tri prekršajna postupka, i to zbog nedoličnog ponašanja, besposličenja i nasilničkog ponašanja.

Uhapšen poznati “;gologuzi navijač”, autom se zakucao u novosadski kafić, pa pobegao

Izvor: Kurir

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
244 Shares
244 Shares
Share via
Copy link