Magazin

“Ovo je holivudska lepota” Ćerka Nataše Bekvalac preti da zaseni mamu (FOTO)

hana-bekvalac
FOTO: BEKVALCEVA / INSTAGRAM

Hana Ikodinović, ćerka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, svojom lepotom privlači veliku pažnju.

Hana je i te kako popularna na društvenim mrežama, a njene objave broje na hiljade lajkova, dok komentari o njenom izgledu ne prestaju da se nižu.

Nataša, koja trenutno sa ćerkama boravi u Grčkoj na odmoru, objavila je fotografiju svoje ćerke Hane na Instagramu, a mnogi komentarišu da je ista mama i da je izrasla u pravu lepoticu.

“Izgleda poput holivudskih lepotica”, “ima i na koga da bude ovako božanstvena”… su samo neki od komentara.

Pop pevačica Hanu je dobila 17. marta 2007. godine u braku sa Danilom. Mlađu ćerku Katju rodila je 11 godina kasnije, 2018. godine, dok je bila u braku sa Lukom Lazukićem.

Bekvalčeva je ranije pričala da nije strog roditelj, i priznala da je petnaestogodišnju ćerku u nekoliko navrata uhvatila u laži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Ne smatram da sam stroga, zaista tražim minimum od svoje dece. Moji roditelji su mi dosta toga branili u detinjstvu, kada su ostala deca kretala napolje, ja sam tada morala da idem kući. Možda sam zbog toga napravila grešku s Hanom, iz želje da ne budem roditelj koji strogo postavlja granice dala sam joj više slobode. Verujem da je dovoljno pametna da zna to da ceni, a ne da zloupotrebljava – rekla je pevačica za Alo, i priznala da roditelji nikada ne mogu imati totalni uvid u život svoje dece.

@hanaa.ikodinovic

♬ original sound – L + K

– Roditelj nikada ne može znati koliko mu se dete poverava. Na primer, ja sam uverena da meni moja ćerka baš sve kaže, a onda saznam nešto što je sakrila od mene i šokiram se. Na društvenim mrežama je decu nemoguće kontrolisati, oni imaju toliko profila, da im je teško ući u trag. Znam za jedan Hanin Instagram nalog, onaj zvanični, a onda otkrijem da ima još neki. Pokušavam da budem širokih shvatanja i borim se s tim svakodnevno, ali sigurno mi nešto promakne. Telefoni i društvene mreže napravile su džumbus jer je klincima sve dostupno. Ipak, trudim se da razumem Hanu, jer ni ja nikada nisam porasla – rekla je iskreno.

Gore mreže zbog ćerke Nataše Bekvalac: Moja mama vas laže (VIDEO)

OGLAS

3.1K Shares
3.1K Shares
Share via
Copy link