Magazin Putovanja

Biseri grčke arhitekture – sve OK ali zašto wc šolja nije okrenuta ka vratima?

grčka
Foto: Printskrin/ Facebook

Rezervisali ste smeštaj unapred, osmislili letovanje, spakovali kofere i pravac na put do mora. Stižete na destinaciju, ljubazni domačini vam uruče ključeve i jedva čekate da vidite svoj apratman. Mozda nema pogled na more, ali je terasa ok, soba čista, ulazite u kupatilo i sledi šok.

Da li vam je poznat ovaj scenario?

Oni koji su ovog leta odmarali u Grčkoj imali su prilke da ovo i lično dožive. Na jednoj od Fejsbuk grupa posvećenoj letovanju u kod braće Grka, osvanuo je post upravo na ovu temu. Naši turisti su podelili fotografije neobične savremene grčke arhitekture.

Kupatilo za Liliputance ili moderni dizajn, pitanje je sad.

U brojnim komentarima naši sugrađani su se šalili na račun ovakvih domaćina.

“2 u 1 sediš na šolji i pereš noge.”

“Ovo je baš praktično, pogotovo za one koji su prezaposleni.”

U moru šaljivih komentara naišli smo na jedan koji se kritički osvrnuo na ceo događaj.

“Pazi, u mom stanu gde živim je manje kupatilo nego u nekim apartmanima po Grčkoj gde sam boravila. Meni je sve to ok! Pojedini se ponašaju kao da žive u Srbiji u najmanje 1590 kvadrata najnovije vile s 200 kupatila, i 300 soba u svili i kadifi! Daj bre ljudi spustite se na zemlju i ne glumite ludilo!”

U svakom slučaju, čini se da je onima koji su imali ovakvo arhitektonsko čudo od kupatila, na odmoru bilo lepo. WC šolja u tuš kabini, kakve veze ima, na moru smo!

“Ma nista to nije.Kad kupis nov frizider a ne moze da stane u kuhinju ti ga stavis u kupatilo”, zaključuje jedan od članova grupe.

4 destinacije u Grčkoj idealne za letovanje sa bebom

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.8K Shares
1.8K Shares
Share via
Copy link