Horoskop Godišnji horoskop Horoskopski znakovi

Godišnji horoskop za Lava: 2016. je godina rasplamsane strasti

Tempo će se menjati iz dana u dan, kao da vi možete da podnesete više romantike od ovoga što se već dešava.

Jupiter 9. septembra prelazi u treću kuću razgovora, i to sa dve eklipse, pa se i taj segment produbljuje, što će vam doneti vrelinu i kada je komunikacija u pitanju.

Počećete da produbljujute odnose i vodićete ozbiljne razgovore, a sve u pravcu ozvaničenja vaše veze. Ukoliko niste spremni da stanete na ludi kamen, razgovorajte sa partnerom o započinjanju zajedničkog života pod istim krovom.

I Mars vam donosi uzbuđenja u ljubavnom životu, a on se ne zadržava samo na rečima. Stoga, Lavovi uživajte u ovoj godini i svemu što vam donosi.

horoskop-lav

POSAO

Saturn vas je poslednjih nekoliko godina pripremao za promenu koja vas čeka, tako da ste sada spremni za taj skok. Mnogi od vas su u ovom periodu već izdefinisali svoj put i promenili karijeru. I Pluton vam je u šestoj kući karijere poslednjih pet godina, i polako je uvodio transformaciju na tom polju. Ove dve zvezde su vas polako pripremale za promenu kako bi je prihvatili smireno i hladnokrvno, bez većeg stresa.

Mars je u petoj kući dobar deo 2016. godine i donosi vam dodatno sampouzdanje. Ovde će ostati do septembra i onda se premešta na mesto zaposlenja i donosi vam pregršt kreativnih ideja.

Jupiter je u kući finansija i on vam donosi priliv novca, ne neophodno od vaše plate. Dakle, to bi mogla da bude neka investicija ili čak dobitak u igrama na sreću. Za lavove je 2016. godina dobra, ali je 2017. još bolja.

Pročitajte zašto Lav očekuje da ga svi vole

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

413 Shares
413 Shares
Share via
Copy link