Godišnji horoskop Horoskop Horoskopski znakovi

Godišnji horoskop za Lava: 2016. je godina rasplamsane strasti

Tempo će se menjati iz dana u dan, kao da vi možete da podnesete više romantike od ovoga što se već dešava.

Jupiter 9. septembra prelazi u treću kuću razgovora, i to sa dve eklipse, pa se i taj segment produbljuje, što će vam doneti vrelinu i kada je komunikacija u pitanju.

Počećete da produbljujute odnose i vodićete ozbiljne razgovore, a sve u pravcu ozvaničenja vaše veze. Ukoliko niste spremni da stanete na ludi kamen, razgovorajte sa partnerom o započinjanju zajedničkog života pod istim krovom.

I Mars vam donosi uzbuđenja u ljubavnom životu, a on se ne zadržava samo na rečima. Stoga, Lavovi uživajte u ovoj godini i svemu što vam donosi.

horoskop-lav

POSAO

Saturn vas je poslednjih nekoliko godina pripremao za promenu koja vas čeka, tako da ste sada spremni za taj skok. Mnogi od vas su u ovom periodu već izdefinisali svoj put i promenili karijeru. I Pluton vam je u šestoj kući karijere poslednjih pet godina, i polako je uvodio transformaciju na tom polju. Ove dve zvezde su vas polako pripremale za promenu kako bi je prihvatili smireno i hladnokrvno, bez većeg stresa.

Mars je u petoj kući dobar deo 2016. godine i donosi vam dodatno sampouzdanje. Ovde će ostati do septembra i onda se premešta na mesto zaposlenja i donosi vam pregršt kreativnih ideja.

Jupiter je u kući finansija i on vam donosi priliv novca, ne neophodno od vaše plate. Dakle, to bi mogla da bude neka investicija ili čak dobitak u igrama na sreću. Za lavove je 2016. godina dobra, ali je 2017. još bolja.

Pročitajte zašto Lav očekuje da ga svi vole

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

413 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
413 Shares
Copy link