Godišnji horoskop Horoskop

Zaceljivanje počinje – otkriva detaljan godišnji horoskop za 2021.

Horoskop za 2021. donosi nam godišnje predikcije za svaki znak pojedinačno

Rak

Tokom godine ćete videti napredak u svim oblastima vašeg života. Nemojte se držati nekih svojih starih tvrdokornih navika koje su kočile vaš napredak u životu. Više vremena posvetite sebi, pre nego da se brinete o drugima, čemu ste skloni.

Već ste dovoljno toga učinili za druge, sad ste vi na redu, jer vam se osmehuju nebrojene mogućnosti. Izbegavajte ishitrene odluke, bilo da je reč o rešavanju finansijskih ili zdravstvenih problema.

Ova godina može započeti sporim ritmom i može biti malo izazovna za Rakove. Možete malo teže ‘ploviti’ dok je tranzit Saturna u Jarcu , ali poznato je da Saturn nagrađuje svaki naporan rad. U 2021. godini dosta vremena ćete trošiti na druženje i uspostavljanje novih kontakata novih kontakata.

Ovo će pomoći da izgradite svoju budućnost nakon donošenja važnih odluka uz pomoć vaših novih prijatelja. U nekim slučajevima možete steći vrlo bliske prijatelje i to prijateljstvo može trajati ceo život.

Uticaj Jupitera videće se u vašim ambicijama i uspehu u životu. Mars i Venera će vas učiniti romantičnim i senzualnim u vašim vezama tokom ove godine. Mars će se takođe pobrinuti za vaše zdravlje i vitalnost.

Ne dozvolite da neke spoljašnje snage utiču na vas ako želite da uspete ove godine. Morate biti vredni i fokusirani. Sve ovo može biti malo stresno i fizički iscrpljujuće ali na kraju će se isplatiti.

Bićete blagosloveni Marsom u Vagi od početka godine do kraja jula. To će vas podstaći da više vremena provodite kod kuće sa članovima porodice i da radite na kućnim poslovima.

Ove godine ćete se verovatno suočiti sa nekim promenama u vašem društvenom životu zbog uticaja različitih planeta, uključujući tu i Plutona. Pluton je u znaku Jarca od 2008. godine i ostaće još neko vreme u ovom znaku.

Ovo vas stalno gura da obnovite neke stare veze. To se može ticati i posla i ljubavnih veza, kako onih romantičnih tako i onih čisto platonskih.

Ekstremno kretanje planeta kroz znakove u 2021. godini doneće i jedno i drugo, i komplikacije i razne mogućnosti. Promena je neizbežna. Iako promena nije po meri jednog Raka, moraćete da se prilagodite. Ako u tome uspete, ova godina vam može biti predivna.

4 ljubavna para Zodijaka koja su sudbinski predodređena jedno drugome

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

2K Shares
2K Shares
Share via
Copy link