Godišnji horoskop Horoskop

Zaceljivanje počinje – otkriva detaljan godišnji horoskop za 2021.

Horoskop za 2021. donosi nam godišnje predikcije za svaki znak pojedinačno

Ako čitate ovaj tekst, čestitamo – preživeli ste 2020. godinu. Ali zaceljenje je tek počelo. Bilo bi glupo očekivati da jedno okretanje lista na kalendaru ubije koronavirus, i da pritom izleči ekonomiju i iskoreni mržnju i ratove. Ali ako nas je 2020. ičemu naučila, to je kako da brinemo jedni o drugima i o prirodi.

U 2021. godini, sve lekcije iz prethodnog perioda počinju da deluju, i pružaju nam razložnu nadu u svetliju budućnost.

Retka konjukcija Urana i Saturna dovešće do pomirenja suprotstavljenih stavova i privoleti ljude različitih uverenja da staloženo razgovaraju. Planete sreće i blagostanja Jupiter će večim delom godine prolaziti kroz sazvežđe Vodolije i jednu za drugom otvarati prilike za promenu.

Istovremeno, promene koje izazivaju pomračenja Meseca i Merkurov retrogradni hod u 2021. će svakako doneti uzbuđenja u vaš ljubavni život.

Ovan

Vidljivo je da se neki od vaših dugogodišnjih ciljeva i ambicija mogu ostvariti. Osim toga, bićete blagosloveni pozitivnom kosmičkom energijom kada su u pitanju ljubavi i odnosi sa partnerom. Vaše misli i vibracije koje širite oko sebe će sigurno biti pozitivne. U celini, vaše mentalne, fizičke i emocionalne mogućnosti biće na visokom nivou u 2021. godinu, piše sajt conopljanews.net.

U ovom periodu mogli bi vam se vratiti prijatelji koji su vam ranije zbog nečega okrenuli leđa. Zato nemojte uzimati razne kritike i osude previše ka srcu. Pronađite pravi balans između vašeg ličnog i profesionalnog života. Postavite sebi uzvišene ciljeve i približite im se, bez obzira koliko oni sada izgladaju udaljeno od vas.

Kada su finansije u pitanju, neke finansijske situacije će kontrolisati vaš život tokom 2021. godine i trebali biste biti spremni za nekoliko iznenađenja na ovom polju. Jako je neophodno da upravljate kako treba vašim troškovima i da živite u skladu sa vašim prihodima. Ako se ne budete pridržavali ovoga, možete napraviti nered u svom životu.

Sredinom 2021. godine određene planetarne situacije mogu da vam donesu neke nove izazove u karijeri i vašem daljem napretku. Tokom ovog perioda posebno bi trebalo da kontrolišete svoje negativne misli, da ih izbegavate i da ih transformišete u pozitivne.

Tokom godine, Ovnovi će se suočavati sa mnogim odlukama. Izbori i rešenja za koje se odlučite, iako će biti pod uticajem plaeta, na kraju će biti na vama i oni će definisati ovu godinu za vas.

Kada je u pitanju vaše društvo, ako želite da uvećate svoj krug socijalnih kontakata, ova 2021. godina će vam pružiti mnogo prilika za to. Ovnovi koji su slobodni moći će da stupe u vezu koja obećava dobar ishod. Mogu da ožive neka stara prijateljstva i veze, što može pomoći i vašim finansijama.

Vaše zdravlje ćete najbolje održavati redovnim vežbanjem. Sve u svemu, ova 2021. godina dolazi sa mnogim promenama, od kojih će većina od njih sigurno biti na bolje.

4 ljubavna para Zodijaka koja su sudbinski predodređena jedno drugome

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2K Shares
2K Shares
Share via
Copy link