Vesti Novi Sad

Koji glupani! Novosađani ne neverovatan način završili u zatvoru

Dvojica Novosađana će ići u zatvor na 60 dana pošto su za novogodišnju noć demolirali interfon na jednoj stambenoj zgradi. I to su uradili na neverovatno glup način.

Oni su 1. januara u 3 sata posle ponoći, u majicama kratkih rukava, iz nekog razloga počeli da zvone svim stanarima na interfon. To im nije bilo dovoljno pa su interfon polupali. Potom su otišli, pa se vratili i nastavili da lupaju. Onda je jedan od njih shvatio da ih snima kamere. Sakrili su se iza ćoška, navukli majice preko glava i lupali po sigurnosnoj kameri.

Ceo snimak je brzo preplavio internet, pa su počinioci pronađeni. Kako javlja Radio 021, Prekršajni sud u Novom Sadu ih je u skraćenom postupku kaznio sa po 150.000 dinara. Pošto nemaju novca, kazna im je preinačena u po 60 dana zatvora.

Mladići će moći i ranije da izađu iz zatvora u slučaju da uspeju da obezbede novac i plate kaznu koju im je izrekao sud.

Podsetimo da je policija ranije saopštila da je identifikovala i privela dvojicu Novosađana koji su u Ulici Đorđa Magaraševića na Adamovićevom naselju demolirali interfon.

Ovi mladići stari 18 i 20 godina su 1. januara oko 3h, uništili interfon i oštetili kameru na ulazu u stambenu zgradu.

Pročitajte: Otvoreno pismo svim roditeljima

Pogledajte ceo snimak.

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • 60 Dana… Da nije malo prestrogo!?
    Za napad na policajca se dobija samo uslove 🙁 smrc “ smrc “

  • U svakoj zemlji ima idiota… zarvor nije potreban za ovo. Bolja kazna je da rade bezplatno dok se steta neplati. I posle da rade jos 3 meseca bez plate. Stim da moraju javno na vestima, na TVu, da se izvine. Zatvor nece nista uciniti osim sto ce ove budale jos vise oglupiti. Cak sta vise… odma posle kazne… u vojsku !

217 Shares
217 Shares
Share via
Copy link