Magazin

Glumci u prazničnom izdanju “Potere” osvojili veliki novac i donirali ga deci stradalih rudara

glumci-potera
Foto: Printscreen

U prazničnom izdanju “Potere” takmičili su se glumci Tihomir Stanić, Milena Radulović, Petar Strugar i Milica Zarić. Pokazali su sjajno znanje, pobedili u kvizu, a novac su donirali u humanitarne svrhe.

Novogodišnju “Poteru” je “otvorio” Tihomir Stanić. Tika je u prvoj igri osvojio 105.000 dinara, ali se odlučio da brani veću svotu od 300.000 dinara, prenosi Telegraf.

Preko puta sebe je imao tragačicu Milicu Jokanović i uspeo je da prođe u finalnu “Poteru”.

Uspešna je bila i Milena Radulović. U prvoj igri je osvojila 90.000 dinara.

Odabrala je da joj tragač bude reditelj Milorad MIlinković, koji joj je inače dodelio prvu ulogu u filmu. Milena je bila odlična, a uspela je da odbrani veću svotu, koje je iznosila 400.000 dinara.

Naredni takmičar bio je Petar Strugar. Bio je odličan. U prvoj igri je osvojio 105.000 dinara, ali je branio veću svotu od 300.000 dinara. Uspeo je u tome i prošao u finalnu “Poteru”. Tragač mu je bio Milan Bukvić.

I, na kraju, svoje znanje je pokazala Milica Zarić.

Uspela je da osvoji u prvoj igri 90.000 dinara, ali je odabrala da brani veću svotu od 400.000 dinara. Iako je imala nezgodnog takmičara, Žarka Stevanovića, uspela je da prođe u finalnu “Poteru”.

Takmičari su tako uneli 1.400.000 dinara, a tu cifru, ako je odbrane, daju u humanitarne svhre.

– Mi smo se dogovorili da ovu sumu, ako je osvojimo, a nadam se da hoćemo, poklonimo deci rudara stradalih u rudniku Soko. Savez dramskih umetnika je isto organizovao isto humanitarnu akciju u te svrhe, tako da se mi pridružujemo toj akciji – rekao je glumac Tihomir Stanić.

Glumci su imali nesvakidašnjeg tragača, i to Jovana Memedovića. Pitanja je na mestu voditelja čitao reditelj Milorad Milinković. Tihomir, Milena, Petar i Milica su napravili 19 koraka, a Jovan Memedović nije uspeo da ih stigne, tako da su glumci uspeli da osvoje cifru od 1.400.000 dinara.

Programer iz Novog Sada postao rekorder kviza “Potera”, odbranio 800.000 dinara

Čitajte Luftiku na Google vestima

38 Shares
Share via
Copy link