Film Lifestyle

Fotografije holivudskog glumca zgrozile su svet pre 8 meseci, sada nas je sve ponovo iznenadio! (FOTO)

Početkom ove godine nekadašnja dečja zvezda Šon Vajs uhapšen je zbog provale u tuđu garažu dok je bio pod dejstvom narkotika, a tada su njegove sablasne fotografije šokirale svet. Ovaj 42-godišnjak bio je potpuno izdeformisan i izgledao je kao da je bukvalno na ivici života, a saznalo se i da je beskućnik.

Zvezda filmova “The Mighty Ducks” iz 90-ih godina nakon toga je proveo u zatvoru nekoliko meseci, a određen mu je i tromesečni program odvikavanja, piše Blic Žena.

No, čini se da ga je upravo to trglo i da je danas na pragu toga da postane novi čovek.

Naime, nedavno je njegov prijatelj i mladi glumac Dru Galager izvestio javnost o tome kako se Šon danas oseća.

On je objavio snimak na kome vidimo Vajsa koji izgleda daleko zdravije i srećnije, a ima i nov osmeh i frizuru, a takođe je uspeo da bude trezan više od 230 dana!

glumac-son-vajs-2

Nekadašnji glumac je bio na nekoliko operacija zuba kako bi se popravila šteta zbog dugogodišnje konzumacije metamfetamina i drugih opijata.

“Vajs napreduje. Lice i usna šupljina su mu se oporavili od zahvata i sada se oseća blagoslovleno. Njegov zubar, doktor Gejb podmirio je sve troškove i pomogao mu je s plaćanjem stanarine i nabavkom osnovnih namirnica.

Ima čak i računar kako bi mogao da koristi Internet. Pred nama je još dug put, ali iz nedelje u nedelju je sve bolje – otkrio je Dru nedavno, koji redovno objavljuje fotografije na kojima se vidi napredak njegovog prijatelja.

Bila je najfatalnija plavuša 60-tih, volele su je mnoge poznate face, ali njena najveća ljubav bila je heroin

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

5.4K Shares
5.4K Shares
Share via
Copy link