Igra-prestola
Film Lifestyle

Glavni likovi serije Game of Thrones novim kostimima poručuju da su spremni za zimu

Televizijska mreža HBO predstavila je novi promotivni video koji nam otkriva neke zanimljive detalje sedme sezone popularne serije Game of Thrones, koja će se emitovati od 16. jula.

Naime, u videu se mogu videti novi kostimi glavnih likova serije, kojim svi poručuju kako su spremni za zimu. Tako Džon Snou ili kralj Severa nastavlja da nosi svoje veliko krzno. Majka zmajeva je svoje svetle i lepršave haljine zamenila kožnom haljinom sa lancem i ogrtačem boje kestena. Kraljica Sersei Lanister nosi svoju srebrnu krunu sa ukrašenim, metalim naramenicama, što je nosila i u šestoj sezoni serije. Sansa Stark kopira brata Džona sa krznenim ogrtačem i kožnim trakama. Njihova mlađa sestra takođe je u kožnom i krznenom odelu sa njenim poznatim mačem Igla, što nam govori kako je napredovala na svom putu prema severu. Džejmi Lanister zadržao je svoje kožno odelo koje se uklapa sa njegovom lažnom, zlatnom rukom.

Iako trejler za novu sezonu serije ne daje nikakve informacije o budućim radnjama, poznato je da će se u sedmoj sezoni za presto boriti Sersei, Deneris i Džon, ali i da Noćni kralj ima moć uništiti sve do Kraljeve luke.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

SABRA