Magazin

„Kako je ovo dospelo u vaginu?“: Ginekolog ostao u šoku nakon pregleda pacijentkinje (VIDEO)

Ginekolog pregled
Foto: Shutterstock/NDAB Creativity

Odlazak kod ginekologa nijednoj ženi nije prijatno iskustvo, a ponekad se može desiti i da se i lekari osećaju neugodno.

Međutim, neophodno je da svaka dama koja brine o svom zdravlju ode kod doktora makar jednom godišnje, kako bi bila sigurni da je sve u redu, čak i ukoliko ne sumnja na negativne stvari.

I dok neki pacijenti osećaju nelagodnost bez ikakvog razloga, dešava se da su lekari mnogo neprijatniji.

Ginekolog Marko Kaliks koristi društvene medije da informiše više žena o ginekološkim stanjima. Osim što prenosi svoja iskustva, često objašnjava i neke neobične slučajeve koji su mu se desili.

– Ne propustite ovo jer će biti zanimljivo – započeo je priču doktor i prisetio se pacijentkinje koja mu je došla vidno uznemirena jer nije mogla da spava, piše B92.

– Kada sam stavio spekulum, mislio sam da je u pitanju nekakva udica. Na kraju smo videli da je to bubašvaba koju moram da uklonim –  rekao je ginekolog.

@drcalix.hn

#storytime #drmarcocalix #ginecologo #casosclinicos

♬ Love Is Gone Slandeeer – EL Locco

Nakon toga je objasnio da ovo nije prvi put da se susreće sa čudnim i bizarnim slučajevima, jer su neke žene morale da skidaju kondome, zaglavljene igračke za odrasle i slično.

On je objasnio da mu nije jasno kako je bubašvaba završila u vagini.

Snimak je postao viralan i u rekordnom roku prikupio veliki broj šaljivih komentara, u kojima su mnogi pokušali da shvate „misteriju“ bubašvaba u genitalnom organu.

Izvor: B92

Porno zvezda sa dve vagine tvrdi da ne vara muža: „Jedna je za posao, druga za zabavu“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

107 Shares
107 Shares
Share via
Copy link