Magazin

Nekadašnja fudbalska zvezda danas radi kao moler, droga ga je koštala daljeg uspeha u karijeri

fabio maćelari
Foto: Profimedia

Nekadašnji fudbaler Intera i mnogih drugih poznatih italijanskih klubova, Fabio Maćelari, na vrhuncu slave ušao je u svet poroka. To ga je koštalo daljeg uspeha, a nakon završetka igračke karijere doživeo je težak pad.

Taj 48-godišnji Italijan je karijeru počeo još početkom devedesetih, igrao je u Italiji za Leće, Kaljari, Inter, Bolonju, Paviju, Triestinu… Vrhunac karijere bio mu je prelazak u inter 2000. godine, ali je tamo ostao samo godinu dana, pre nego što je prešao u Bolonju, piše Telegraf.rs.

Iz tog perioda i datira njegov ulazak u svet poroka. Kako kaže, osim kokaina, bio je zavisnik i od seksa, a često se družio i sa „damama sumnjivog morala“.

O svemu je svojevremeno pričao u jednom potkastu, gde je opisao kako je nabavljao kokain, kako se u jednom momentu uplašio da se neće probuditi. Žene su bile lude za njim, a on se osetio kao Supermen u jednom momentu i živeo je u paralelnom univerzumu.

– U osam utakmica sam imao sedam ili osam asistencija. Osećao sam se najjače na levoj strani, mleo sam protivnike, a onda sam se povredio i počelo je opuštanje. Povratak se očekivao za četiri i po meseca. Imao sam dosta slobodnog vremena. Tada sam probao kokain. Imate sve, žene na primer, šta god poželite, ali to nije više bilo dovoljno.

– Bacale su mi papirić s brojem na stanici ili semaforu. Kokain sam prvi put probao kod kuće u Bolonji. Greška je to što postoje stvari jače od tebe. Tako to ide kada si bahat. Neke stvari treba ostaviti, ne treba ih ni uzimati, čak ni ako se osećate kao Supermen.

– Postoji paralelni svet povezan s kokainom. Normalnost više nije bila dovoljna. Mislim da sam imao bolest seksa. Pojavljivale su se žene s naslovnica koje se ne vide u normalnom životu. To što možeš reći „ostani sa mnom, plaćam te jer mogu“ je nešto što ti se obije o glavu. Uzimao sam deset grama dnevno. Jednom sam se baš uplašio. Nakon pet dana bez sna našao sam se u hidromasažnoj kadi. Uvukao sam se u krevet i nisam bio siguran hoću li se sutra probuditi. Kad sam ustao, pobegao sam u planine i počeo proces detoksifikacije – opisao je Maćelari.

Nekadašnji levi bek danas radi kao moler, a nakon što je potrošio sav novac koji je zaradio tokom karijere, radio je i kao pekar i kao drvoseča. Interesantno je da je delio svlačionicu u Interu sa jednom od najjačih ekipa koju je ova ekipa imala u svojoj istoriji, gde je između ostalog bio i Vladimir Jugović, a pored njega još i Brazilac Ronaldo, Alvaro Rekoba, Kristijan Vijeri, Klarens Sedorf, Havijer Zaneti, Loran Blan, Hakan Šukur…

Izvor: Telegraf.rs

Bivšem fudbaleru Mančester Junajteda dojadile žene i novac, postaje sveštenik (VIDEO)

25 Shares
Share via
Copy link