pancevo-nocu2-bioskop
Vesti Novi Sad

FOTO: U Novom Sadu otvoren novi bioskop, najveći u Vojvodini

Otvoren najveći bioskop u Vojvodini u BIG šoping centru u Novom Sadu. Novosađani prvi iskusili efekte 4DX dvorane, jedine i prve u Srbiji.

[fliiby]https://flii.by/file/mbuwdq6tdyg/[/fliiby]

Radi se o CineStar bioskopu, brendu koji stoji iza najvećeg nemačkog bioskopskog lanca i vodećeg, najposećenijeg i najbolje opremljenog lanca multipleksa u regionu.

CineStar bioskopi u Srbiji je opremljen po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova koji će se prikazivati paralelno sa svetskim bioskopskim premijerama, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo, koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru”.

[fliiby]https://flii.by/file/pk2ljzvxv3f/[/fliiby]

Pogledajte repertoar bioskopa

Potpuno uživanje u gledanju filmova obezbediće digitalizovane, komforne i klimatizovane sale sa „wall to wall“ platnima i najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom.

CineStar doživljaj uključuje i ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju potpuni užitak, privatnost i luksuz, i koja do sada nismo imali prilike da vidimo.

Zoran Savić, direktor CineStar bioskopa za Srbiju kaže da će gledaoci u Srbiji imati priliku da doživo potpuno novo filmsko iskustvo.

[fliiby]https://flii.by/file/8iqit3dvaeo/[/fliiby]

Pogledajte repertoar bioskopa

– Cene ulaznica nisu skuplje u odnosu na cene bioskopa na koje su Novosađani navikli, a posebne popuste imaju studenti, penzioneri kao i grupne posete. Ovo mesto je prilagođeno i za osobe sa posebnim potrebama – kaže Savić.

Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2.800 sedišta. CineStar bioskopi time broje ukupno 17 multipleksa u regionu, sa ukupno 110 sala, uključujući IMAX® i 4DX, i blizu 19.000 sedišta.

Pogledajte repertoar bioskopa

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

5 Comments

Klikni da komentarišeš

SABRA