fonija
fonija
Dogadjaji Zabava

Fonija i Shoplifters u CK13

Makedonski bend Fonija po treći put nastupa u CK13, a kao domaćini nastupiće bend Shoplifters. Svirka je zakazana za petak 4. mart u 22 sata, a ulaz je 250 dinara.

Pank rok bend Fonija će na ovom nastupu promovisati svoj peti po redu album. Kada ovome dodamo činjenicu da su članovi benda mladi (24 godine) jasno je da se radi o kolektivu muzičara koji svoj poziv shvataju ozbiljno. Peti album “Bez imena” reflektuje njihovo muzičko kretanje i sazrevanje od pank roka do post panka začinjeni zanimljivim instrumentalnim pasažima i jasnim političkim porukama.

Shoplifters su pank rok bend osnovan 2002. godine u Novom Sadu, a kao svoje najveće uzore navode Hüsker Dü, Descendents, The Replacements, Dag Nasty, Pixies, Beatles… Album prvenac “Technicolor Melodies” objavili su 2007. godine, zatim su usledili split album sa Beograđanima The Phonerings i split singlica sa američkim bendom White Flag, da bi drugi album “A Fresh Start” ugledao svetlost dana 2013. godine. Prošle godine svoju diskografiju dopunili su EP-jem “Smile”. Na ovom koncertu će promovisati ovogodišnji EP “Believe”.

Još svirki potražite ovde.

ck13.org

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share