Magazin

Fitnes bliznakinje udomile psa sa ulice, a onda ga ostavile u azilu i na sebe navukle bes ljudi

llll
Foto: Instagram/fitness.bliznakinje

Neko jednostavno može lako zaključati svoje srce.

Julija i Natalija Đukić, izvesne sestre koje se predstavljaju kao “fitnes bliznakinje”, zgrozile su javnost potezom da psa koji je od kada je bio štene živeo kod njih, odvedu u azil i tamo ga ostave!

Kao razlog su navele to što njihov način života “zahteva često odsustvo od kuće”.

– Emocije su pomešane, i srećne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavolele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mesto gde i pripada. Sinoć nam je bilo poslednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, ali zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo – napisale su ove devojke.

@fitness.bliznakinje Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu.🫶 Čuvale smo ga mi kao i svi naši bližnji kada to nismo mogle, no, zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće i druge stvari, Bekija nismo mogle da zadržimo kod nas.🥹 Tražile smo mu dom gde će imati potpunu slobodu, a nikada da ne bude gladan, bolestan i bez krova nad glavom. Takvo mesto smo našle, a to je u Srbobran kod predivnog @Animal rescue Nikola ♬ Emotional – Bang Nono

One su objavile i video u kojem su pokazale kako su dojučerašnjeg kućnog ljubimca odvele u azil i kako ga tamo ostavljaju.

Brojni korisnici društvenih mreža besni su i ljuti zbog ovog poteza fitnes bliznakinja, a oglasila se i nekolicina javnih ličnosti.

– Ova dva ološa od ljudi su psa koji je živeo sa njima u stanu odlučile da odvedu u azil zbog mnogo “posla” koje imaju i to dečku koji trenutno brine o preko 100 pasa i jedva skuplja sredstva da ih prehrani i da ti psi prežive. Ološa dva su iz kreveta psa odvele da spava u kavezu, ne zaslužujete ništa bolje nego da vas večeras spakuju u kavez sa još 100 ljudi. Bezdušne ološkinje napustile živo biće koje je do danas spavalo sa njima u krevetu i koje im je verovalo. Sram da vas bude ceo život – napisala je Lea Stanković.

– Najbolja odluka da psa iz stana odvedeš u azil u kom skoro da ne postoje uslovi za život, da li ste vi pri sebi?! – dodala je Lea.

– “Veganke” dve sebične, samopromoterke koje gram ljubavi nemaju za životinje već lažu ceo internet. Vi “zbog posla” ne možete da brinete o psu pa ste ga istresle u azil Nikoli koji jedva brine o velikom broju životinja koje čuva. Naplaćujete intervjue zvezdetine, a da li ćete ostaviti dinar za taj azil koji ste upravo opteretile još jednom dušom. Bilo mi vas je žao, ali sada ste pokazale svoja lica, sramite se – poručila je Sara Stanković.

Izvor: Telegraf

Na Tašmajdanu održano najveće takmičenje u funkcionalnom fitnesu

Čitajte Luftiku na Google vestima

177 Shares
177 Shares
Share via
Copy link