Magazin

Fitnes bliznakinje razbesnele korisnike društvenih mreža: „Mi ne farbamo jaja, to nije humano“ (VIDEO)

fitnes bliznakinje
Foto: Printscreen

Natalija i Julija Đukić, poznate su na društvenim mrežama kao „Fitnes bliznjakinje“. U žižu javnosti sada su dospele nakon videa u kojem su pričale zbog čega ne farbaju jaja za Uskrs, navodeći da to nije humano.

Takav stav bliznakinja Đukić, pobornica vegansog načina života, naišao je na veliki bes korisnika društvenih mreža. Naime, ispod isečka iz intervjua koji je postao viralan, gde je jedna od njih iznela stav zbog čega njih dve ne jedu jaja, nastao je pravi haos u komentarima.

„Mi ne farbamo jaja“

– Mi od kad smo vegani, ne farbamo jaja. Tako da mi to ne podržavamo. Jer, tu iz tih jaja je moglo da se izgledne neko pile. Samim tim, nama to nije humano, a samim time, nije nam za proslavu bilo kakvu, rekla je Julija.

Ubrzo po pojavljivanju klipa na društvenim mrežama, krenula je i lavina pogrdnih komentara.

„Deluje elokventno, nema šta, poverila bih joj svoj plan ishrane“, „Brate ono kad si vegan a ne znaš ni zašto si vegan.“, „Da joj je ostao bar jedan zdrav neuron u glavi, posto su joj verovatno svi odumrli zbog načina ishrane, možda bi imala tek toliko pameti u kontalu da shvati da se ne jedu oplođena jaja bokte“, „Šta je izjavila riba i jedva ostala živa“, neki su od komenatra koji su bili blažeg tipa, dok je većina njih bila veoma gnusna.

@hypetelevizija

Da li i vi ne farbate jaja? #fyp #foryou #foryoupage #hypetv @fitness.bliznakinje

♬ original sound – HYPE TV

„Da li ste ateisti, pored toga što ste veganke?“

Nakon što se snimak proširio, oglasila se ponovo Julija na zajedničkom profilu koji vodi sa sestrom gde je objasnila zbog čega njih dve ne podržavaju farbanje jaja, odnosno, zbog čega ista ne jedu.

Ona je izemđu ostalog navela kako u svetu postoji trend ubijanja muških pilića, što ona i sestra ne podržavaju, kao i mučenje životinja odsecanjem kljunova.

Takođe, navela je i primer nehumanog držanja životinja u malm kavezima, usled čega dolazi do agresivnog ponašanja, gde opet dolazi do surovosti prema životinjama.

Na kraju, ona se opet osvrnula na farbanje jaja za Uskrs.

– Nisu vam jaja potrebna da biste bili zdravi, i nisu vam jaja potrebna da biste sebi pravili neki, takozvani praznik i veselili se. Jer znajte, sve dok jedete jaja učestvujete u ovom nehumanom delu, rekla je ona na kraju obraćanja.

Pitanja i opaske nisu izostali ni ispod ovog snimka: „a šta da jedu onda“, „farbajte vegetu“, „farbaću veganska jaja“, „danas sam umesto 4 razbio 8 jaja da jedem i za tebe“, „Da li ste ikad bile na selu? Da li ste ikad videle petla? To je muško pile. Da li ste možda i ateisti mimo toga što ste veganke?“, samo su neki od komentara koji su se ređali ispod snimka.

Među njima je bio i manji broj onih koji su zahvalili Juliji i Nataliji na edukovanju kroz video, a koji su im ostavljali pozitivne i pohvalne komentare pružajući im podršku na njihovom putu.

Izvor: Blic

„Sjajna je, oseća se meso“: Stručnjaku za kobasice koji mrzi vegane uvalili vegansku alternativu (VIDEO)

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

157 Shares
157 Shares
Share via
Copy link