Moda Top 10

Essence praznična kolekcija šminke

Kako nam se približavaju praznici, tako nam modne kuće pripremaju ponudu prazničnih kolekcija. Uz outfit koji ste odabrali za praznike morate imati i odgovarajuću šminku. Kako bi zablistali u specijalnim prilikama, kompanija Essence nam je pripremila prazničnu kolekciju šminke pod nazivom Merry berry. Ova šminka je i idealan praznični poklon.

SENKE ZA OČI

Senke za oči su dostupne u dve boje, bakarnoj i ljubičastoj, koje se savršeno kombinuju. Tekstura je puderasta, lako se nanosi i dugo ostaje.

senka-sminka-essence
Izvor: Online shop ©

LAKOVI ZA NOKTE

Lakova za nokte nikada dosta, ipak četiri boje koje morati imati su modro ljubičasta, purpurna, pink i svetlocrvena. U zavisnosti od toga šta ćete da obučete, odaberite i boju koju ćete poneti na noktima. Ukoliko želite da imate originalnu šaru na noktima, u ponudi su vam stikeri za nokte koji se lako nanose i lepo prianjaju, kao i lak za završnicu sa zlatnim šljokicama.

lak-nokti-essence
Izvor: Online shop ©

RUŽ ZA USNE

Uz odgovarajući lak za nokte imate i ruževeu istim nijansama. Na vama je da odaberete da li ste za sjajne ili mat ruževe. Ono što je još jedan plus kod ovih ruževa je da su postojani.

ruz-essence-sminka
Izvor: Online shop ©

MIRIŠLJAVI SVETLUCAVI PRAH

Efektni svetlucavi prah za lice i vrat, sa senzualnom mirisnom notom, je pun pogodak koji će vam otvoriti lice. Ono što se nama posebno svidelo je flašica koja podseća na parfeme iz starih holivudskih filmova.

sminka-essence-sprej
Izvor: Online shop ©

PARFEM ZA KOSU

Sprej parfem za kosu nakon kojeg je kosa svilenkasta,mekana, mirišljava i lako se raščešljava. Takođe daje kosi zlatan sjaj sa kojim nećete proći nezapaženo.

sprej-kosa-essence
Izvor: Online shop ©

 

 

 

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link