Svet

Imaju li majke imaju prava da otputuju dok bebe čuvaju očevi? Internet zajednica kaže “NE”

roditelj tuce decu

Influenserka Ešli Bajns (33) našla se na meti kritika jer je ostavila četvoromesečnu bebu i otišla na dvodnevni put.

Fitnes influenserka pretrpela je kritike jer je otišla na put sa prijateljicama, a bebu je čuvao suprug, prenosi “News.com.au”.

Ova majka koja ima i šestogodišnjeg sina kaže da se razočarala što je uopšte morala da bilo kome objašnjava svoj postupak uz komentar da muškarci nikada ne dobijaju takve vrste kritika.

U podugačkom postu koji je praćen nizom snimaka koji su nastali nekoliko trenutaka pre nego što je otišla, Ešli je zamolila ljude da ne budu tako bzi sa donošenjem zaključaka.

Kaže kako se već na aerodromu osećala kao da joj nedostaje ruka, i da zna da joj je presuda već stigla, ali je zamolila da je ljudi saslušaju.

– Volim svoju bebu, ali volim i svoje prijatelje. Volim svoju bebu, ali volim i putovanja. Volim svoju bebu, ali volim i da radim zabavne stvari i samo za sebe.

Dalje, nastavila je da objašnjava da je suprugu bilo zabavno da bude uz decu i da je ona tako mogla da uživa jer je znala da su srećni i bezbedni.

Ešli smatra da žene ne treba da misle da deca ne mogu biti ostavljena sa svojim očevima.

– Zašto bih imala decu s nekim kome ne verujem – pitala se ona i dodala: – Kako uopšte može da bude pogrešno da ostavite decu sa ocem?

– Kada tata ode na 48 sati niko ne postavlja pitanje zašto je otišao – zaključila je ona u postu koji je pokrenuo raspravu njenih obožavalaca oko toga da li je uredu da majka ode sama na kratko putovanje dok otac čuva decu.

Izvor: Ona.rs

Izvinite, super majke, ja nisam dojila decu 2 godine, ne slikam ih za Instagram i ne hranim čia semenkama

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
58 Shares
Share via
Copy link