Balkan Vesti

Dramatičan let hrvatskih vaterpolista avionom Er Srbije u koji je udario grom

avion grom
Foto: Ilustracija

Vaterpolisti i uprava kluba Jug i putnici koji su se nalazili na nedeljnom letu iz Beograda prema Tivtu, doživeli su pravu dramu nakon što je u avion udario grom pri sletanju, javljaju hrvatski mediji.

Prema rečima direktora kluba iz Dubrovnika Ognjena Kržića sve se dogodilo u avionu Er Srbije koji je u nedelju nešto posle 14 sati trebalo da sleti u Tivat.

Delegacija Juga vraćala se sa utakmice regionalonog takmičenja protiv Novog Beograda kad je nevreme iznad crnogorskog grada zahvatilo avion i počelo da ga ljulja.

Dramatičnu priču direktora kluba objavio je portal dubrovniknet.hr, a mi vam je prenosimo u celosti:

Dobar dan, Ognjene, drago mi te je čut …. započela sam razgovor s direktorom VK “Jug”, Ognjenom Kržićem. Kako se, istina, već dugo nismo čuti, jer sport ne pratim, u tolikoj mjeri da mi prijatelji to spočitavaju kao nedostatk opće kulture, njegovo iznenađenje i nije bilo veliko.

Drago mi je danas, a nakon jučer, pričati s tobom…. ponavljam. Nije trebalo dugo da me “skuži”. Jer, nakon jučerašnjeg dramatičnog leta pri povratku iz Beograda u Tivat, danas zacijelo mnogi od putnika slave svoj drugi rođendan.

-Što ću ti reć’? Znaš koliko sam u životu puta letio, ali ovo što smo jučer doživjeli nikad nisam doživio. Ljudi su povraćali, vrištali, nekontrolirano se dizali sa svojih sjedala i vikali da moraju izać… – priča Kržić.

Zrakoplov Air Serbie je slijetao u Tivat jučer oko 2 sata poslijepodne, kada je tamo bijesnila oluja koja je od zrakoplova napravila “lopticu” koja se baca u svim smjerovima i gore i dolje i lijevo i desno. Airbus je bio pun putnika među kojima su bili i igrači našega “Juga” koji su se vraćali s utakmice u Beogradu.

-Kad je pilot valjda shvatio da se stvar “otela” kontroli, s piste koju smo gotovo dotaknuli se počeo dizao dodajući gas. Podigao se na neku visini i počeli smo kružiti iznad aerodroma, ali nas je cijelo to vrijeme nevrijeme užasno bacalo. Nakon pola sata tog užasa, drndanja i propadanja, počeli smo ponovno slijetati i tada je u zrakoplov udario grom … ma, što ću ti uopće pričat dalje – govori Kržić.

I, kad ćeš sad opet u avion? – pitam, očekujući odgovor koji bih ja dala : možda nikad više.

Ali, ne.

-Već sutra ujutro. Igramo u Bukureštu i reci mi, kako ćemo doći do tamo, ako ne zrakoplovom? – odgovara Kržić. Posve mirno.

E, pa dečki, sretan vam i miran let i uspješna utakmica.

Direktor Er Srbije ima rekordnu platu iz državnog budžeta, a vodi najvećeg gubitaša

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

144 Shares
144 Shares
Share via
Copy link