Magazin Novi Sad

Pronašli smo najjači second hand u NS, odlične novogodišnje haljine na dodatnom sniženju

Foto: Luftika

Za prave ljubitelje second hand garderobe, koji uživaju u originalnim i unikatnim komadima odeće, imamo sjajnu vest.

U Novom Sadu se otvorio novi second hand shop „Ekotex“, u Ćirpanvoj 2. U prelepom ambijentu, po izuzetno pristupačnim cenama moći ćete da odaberete žensku, mušku i dečju odeću, pa čak i obuću. Ne zaostaje ni aksesoar, pa uz neki lep komad odeće možete ukombinovati tašnu ili ešarpu.

Kada znate da je vlasnica ove radnje Jelena Jakšić, inače inženjer zaštite životne sredine, a i sama ljubitelj second hand garderobe, ne čudi što je uređena s toliko pažnje, ljubavi i iskustva.

Second hand ulaz

– Koncept ovih radnji zasiniva se na zaštiti životne sredine, jer se garderoba na neki način reciklira. Ja imam dugogodišnje iskustvo sa second hand garderobom, veliki sam ljubitelj i znalac. To što sam godinama kupovala u takvim radnjama, pomoglo mi je prilikom otvaranja svoje. Svaki komad koji je u izložen u radnji, prošao je kroz moje ruke. Provereno je da li je ok i da li može da se nađe na polici u mojoj radnji. Kada smo tek otvorili radnju, dobila sam najbolji kompliment. Došle su neke devojke koje se godinama oblače u second handu i rekle mi da imam najbolju garderobu u gradu – priča Jelena.

sako
Foto: Luftika

Ekotex the best of

Šta ovaj second hand razlikuje od drugih je upravo to što je svaki komad pažljivo biran. Na posebnoj polici mogu se naći već izdvojeni komadi odeće, koji su najbolji od svega što ima u radnji.

best of

Foto: Luftika

– Imamo garderobu koja je zaista u odličnom stanju i to je na polici the best of. Od ženskih komada odeće može se naći sve od bluza, suknji, haljina, do pantalona, farmerki. Muškarci mogu da izaberu odlične košulje, sakoe, ali i dukseve i farmerke. Cene su od 200 do 1.200 dinara –  objašnjava nam Jelena.

Foto: Luftika

Popust i novogodišnja ponuda

Na cene koje su i više nego povoljne u ovoj radnji se obračunava i popust od 10%, a od 1. decembra kreću i novogodišnja sniženja.

– Već smo pripremili novogodišnju kolekciju i uskoro ćemo izložiti haljine, tako da će u decembru biti prelepe svečane garderobe, tašni, cipela i sve po još nižim cenama – najavljuje Jelena.

Posebno mesto u radnji zauzimaju ešarpe, koje se mogu kupiti za 200 dinara. Sjajan izbor da osvežite svoj izgled, obradujete sebe ili neku dragu osobu, a po vrlo pristupačnoj ceni.

 

haljina
Foto: Luftika

Kao od kuće

U ovoj radnji se osećate kao da ste došli kod neke dobre drugarice, pa isprobavate garderobu za izlazak. Za to je zaslužan i enterijer. Jelena i njen suprug Dejan su se potrudili i oko toga, pa osim što se garderoba može probati u funkcionalnim kabinama, radnja je ukrašena i ručnim radovima njene vlasnice, a svaki kupac biva poslužen slatkišima. Sve preporuke i za garderobu i za uslugu!

kabina
Foto: Luftika

Detaljnu ponudu garderobe i akcesoara možete pogledati na njihovom sajtu Ekotex, a novitete i najniže cene pratite na njihovoj FB stranici.

Odeća koja se prodaje u EU moraće biti kvalitetnija – nema više ‘nosim par puta i bacim’

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

146 Shares
146 Shares
Share via
Copy link