Magazin Svet

Osvojio milion dolara na lutriji nakon što mu je „padobranac“ zauzeo mesto u redu (FOTO)

Dobitnik na lutriji
Foto: Twitter / floridalottery

Čekanje u redovima je uvek iritantno, posebno nakon stresnog dana na poslu, a verovatno vam živce mogu najviše iskidati „padobranci“ koji misle da su pametniji od ostalih i koji žele da se na frku ubace ispred vas.

Tada najčešće dolazi do rasprava i konfliktnih situacija, međutim, jedan čovek je odlučio da „iskulira“ nepristojnog neznanca koji je želeo da što pre dođe na red, a za njegovo strpljenje nagradila ga je Fortuna.

Naime, srećnik je osvojio milion dolara na lutriji nakon što mu je jedan nestrpljivi lik uzeo mesto u redu kada je uplaćivao listić.

Stiven Munoz Espinoza iz Floride ispričao je da je odlučio da okuša sreću na automatu za lutriju, nakon dugog i stresnog dana na poslu, piše New York Post, a prenosi Index.

Budući da je imao tako težak dan, odlučio je da se ne sukobljava sa strancem koji je upao ispred njega u redu za automat, pa se opredelio da kupi listić na šalteru.

– Bio je to kraj dugog radnog dana i bio sam umoran – objasnio je srećni dobitnik koji je osvojio milion dolara u igri na sreću čiji džekpot iznosi 25 miliona.

Iako nije osvojio glavnu nagradu, Munoz kaže da je presrećan zbog dobitka i odlučio se za jednokratnu, paušalnu isplatu od 820.000 dolara.

Ovaj dobitak će mu definitivno promeniti život, a Stiven kaže da novac planira da iskoristi za kupovinu nove porodične kuće.

Izvor: Index

Džekpot na lutriji preuzeo sa maskom iz „Vriska“ kako ga rodbina ne bi prepoznala (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link