Poznati Vesti

Džek Nikolson živi kao pustinjak, boluje od demencije i mogao bi da umre sam

dzek nikolson
Foto: Profimedia

Prošlo je više od godinu od kada je legendarni glumac i Oskarovac Džek Nikolson viđen u javnosti. Bila je to utakmica Los Anđeles Lejkersa koju je glumac pratio sa svojim sinom.

Mnogi su sada zabrinuti da bi glumac mogao da umre u samoći jer se slabo socijalizuje, a izvori koji tvrde da su Džekovi prijatelji rekli su za RadarOnline da on živi kao pustinjak.

Više izvora navodno je reklo da 85-godišnjak više ne izlazi iz kuće i da mu je um otišao, očito zabrinuti zbog demencije.

Otac petoro dece navodno većinu vremena provodi kod kuće u svojoj vili na Beverli Hilsu. Godinama je delio prilaz sa svojim dugogodišnjim prijateljem, pokojnim Marlonom Brandom, a Brandovu kuću kupio je 2005. godine, srušio je i pretvorio u vrt.

– Jasno je dao do znanja da je njegov dom njegov dvorac. Ali ljudi samo žele da izađe iz kuće i pojavi se kako bi im rekao – ili barem uverio ljude da je dobro’ – rekao je izvor za RadarOnline.

Portal piše da mu deca s vremena na vreme prave društvo.

– Džek je u kontaktu s određenim rođacima, posebno Rejem, svojim štićenikom, na kog je tako ponosan, ali njegovi dani druženja su davno prošli – rekao je jedan izvor, misleći na Nikolsonovog 30-godišnjeg sina.

– Njegova deca ga posećuju, ali oni su njegova jedina veza sa svetom’ – nastavio je izvor.

– Kao da više ne želi da se suoči sa stvarnošću i to je jednostavno tužno.

Neke od poznatijih uloga odigrao je u filmovima „Kineska četvrt“, „Isijavanje“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Malo dobrih ljudi“, „Betman“ i mnogim drugim.

Poslednji put je glumio 2010. u romantičnoj komediji „Kako znaš da je ljubav“ s kolegama Riz Viterspun, Pilom Radom i Ovenom Vilsonom.

Džordž Kluni prijateljima podelio po milion $, godinu dana kasnije život mu je sve vratio

Share via
Copy link