Magazin

Čuveni kuvar Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu i traži radnike

dzejmi-oliver-restoran-beograd-posao

Džejmi Oliver restoran u Beogradu uskoro bi trebao da počne sa radom. Poznati kuvar sada je raspisao poziv za radnike.

Nakon vesti da britanski kuvar i TV lice Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu, sada se u potrazi za radnicima u novom lokalu lično obratio ljudima u Srbiji.

„Zdravo, dragi ljudi. Pozdrav od Džejmija Olivera! Imam sjajne vesti za vas. Otvaramo naš prvi restoran u Srbiji u prelepom Beogradu. Moj tim i ja tražimo prave ljude da dođu i pridruže se našem timu. Ako gajite strast prema hrani i ugostiteljstvu i ako želite da budete deo sjajnog tima kome je stalo do vašeg razvoja i zadovoljstva, prijavite nam se što pre“, istakao je Džejmi u snimku objavljenom na zvaničnoj stranici njegovog novog restorana.

Džejmi traži kuvare, barmene, menadžere…

Kako stoji u oglasu na njegovom sajtu, Džejmi Oliver za svoj restoran u Beogradu traži radnike za mnoge poslove:

  • kuvare;
  • zamenika šefa kuhinje;
  • glavnog kuvara;
  • barmene;
  • menadžere;
  • direktora logistike;
  • generalnog menadžera;
  • konobare;
  • hostese;
  • pomoćno osoblje.

Kako je istaknuto na njegovom sajtu, jedino što treba da uradite jeste da sa sobom ponesete svoj CV i sa njim lično dođete u prostorije budućeg restorana sutra, 9. novembra od 12 do 20 časova.

O plati nije govorio, a nema ni informacija na sajtu, prenosi Blic.

Džejmi Oliver restoran italijanske kuhinje

Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana „Jamie’s Italian“ navodi se da će se restoran nalaziti u Hercegovačkoj ulici, u naselju Beograd na vodi.

Podsetimo, Džejmi Oliver je 2017. zatvorio šest restorana iz lanca „Jamie’s Italian“ u Velikoj Britaniji usled poskupljenja namirnica za italijanska jela koja priprema, do kojih je došlo posle Bregzita.

Kao razloge za zatvaranje dela restorana, osim poskupljenja sastojaka, tada je naveden i trošak za obuku zaposlenih i pad posećenosti.

Restorani iz lanaca „Jamie’s Italian“ nastavili su međutim da rade u inostranstvu. Posle Irske, Brazila, Portugala, Mađarske, Kipra, Indije, Katara, Saudijske Arabije, UAE, „Jamie’s Italian“ uskoro stiže i u Srbiju.

Džejmi Oliver je svetsku slavu stekao svojim TV emisijama krajem 90-ih i početkom 2000-ih, u kojima je pripremao jela na brz i jednostavan način.

Autor je više kuvara i vlasnik nekoliko lanaca restorana koji posluju širom sveta.

Kuvano vino: Recept Džejmi Olivera

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link