Lifestyle Svet

Dvejn Džonson je bio tinejdžer beskućnik, a sada je svom spasitelju kupio auto za Božić

Glumac Dvejn Džonson, poznatiji po nadimku “The Rock”, imao je veoma teško detinjstvo, a kao tinejdžer bio je beskućnik.

U prazničnom duhu, glumac je objavio potresni video tokom kojeg daruje automobil čoveku koji mu je pomogao kada nije imao ništa.

“The Rock” je kao tinejdžer prošao kroz period kad nije imao ništa. Tačnije, danas slavni glumac je pre punoletstva bio beskućnik.

Tada mu je u više navrata pomogao bivši rvački menadžer Bruno, kojem Džonson to nikada nije zaboravio, piše Direktno.

Glumac je u video koji je objavio na Instagramu prvo razgovarao sa Brunom, usput mu napomenuvši da nikada nije zaboravio pomoć koju mu je pružio kada nije imao ništa. Bivši menadžer je Dvejnu pružio dom kada nije imao gde da ode, a sada mu se to višestruko vratilo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели therock (@therock)

– Srećan Božić Bruno. Pošto si mi ti kupio prvi automobil, smatram da bih sada mogao da ti vratim uslugu tako što ću da ti kupim nov automobil, koji nema pukotinu na zadnjem sedištu – rekao je Džonson i dodao:

– Ne mogu da nađem način da ti dovoljno zahvalim na onome što si učinio kad sam imao 15 godina. Imao si puno pravo da me odbiješ, ali ipak si me primio. Bruno, takav gest mi je puno značio, jer mi je to promenilo život. Volim te i neizmerno sam ti zahvalan – rekao je glumac Brunu koji je zasuzio kada je seo u svoj novi automobil.

Smeh do suza: Neemitovani delovi sa snimanja rekordne “Potere” (VIDEO)

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


52 Shares
Share via
Copy link