Magazin

Ministarka Dubravka Đedović se udaje za poznatog kompozitora Handanovića

dubravka-damir
Foto: Printscreen

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović su u vezi, a ovog leta navodno planiraju da se venčaju.

Kako se navodi, njih dvoje su se upoznali na sportskoj manifestaciji Serbian open.

Susret se desio mnogo pre nego što je Dubravka stupila na funkciju ministarstva rudarstva i energetike, a njihova veza nema veze sa političkim krugovima, iako se oboje bave politikom, piše Hello.

Oni se čak i nisu krili kao par, a sada je sve obelodanjeno. Damir i Dubravka najviše vole da putuju po Srbiji, s obzirom da je ministarka dugo živela u inostranstvu.

Kako piše pomenuti medij, Handanović je imao tremu kada je trebalo da zaprosi Dubravku. Kompozitor je odlično prihvatio i Dubravkinu decu kao da su njegova. Inače, ministarka ima četvoro dece, a dvoje je usvojila.

– Ima li šta lepše i izazovnije od dece?! Imam veliku, raznoliku porodicu, sa mnogo dece. Dve devojčice sam usvojila i odgajila od malena. One su sada mlade, velike devojke i drago mi je da sam im i dalje uzor i oslonac u životu i tako će zauvek biti. Dvoje najmlađih, koje sam rodila u braku, imaju 10 i 14 godina. Odgajati četvoro dece je uloga puna izazova, ali i beskrajnih zadovoljstava, koja proističu iz posvećenosti i predanosti tom zadatku – izjavila je Dubravka ranije za Story.

Nova ministarka Dubravka Đedović posetila rudare u Kolubari u Prada cipelama od “skromnih” 1.200 €

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link