Novi Sad

Državni posao i fudbalski asovi pozivaju 8. maja na stadion Karađorđe! (VIDEO)

Državni posao, ali i brojne poznate ličnosti i asovi fudbala pozvali su javnost da podrži fudbalski spektakl Asovi za decu u epizodi “Odigraj srcem”, koji će biti održan u utorak, 8. maja od 18h na stadionu Karađorđe u Novom Sadu!

Na ovom jedinstvenom događaju tim Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera FIFPro sastaće se u humanitarnom meču sa fudbalskim asovima koji su igrali u FK Vojvodina poslednje tri decenije.

Asovi za decu

Ulaz na manifestaciju iznosiće 100 za Istok i 200 dinara za Zapad, a karte će biti u prodaji na dan utakmice na biletarnicama stadiona Karađorđe od 12h, dok je sav prihod od prodaje ulaznica namenjen Fondu za pomoć pri lečenju dece Humanitarne organizacije Jovana Simića “Zajedno za život”.

Državni posao Vas zove da ODIGRATE SRCEM 8. maja.

Podršku ovom fudbalskom spektaklu pružili su brojni fudbaleri i ljudi iz sveta sporta, te su tako poziv da 8. maja svi dođu na Stadion “Karađorđe” uputili Lane Jovanović, Dušan Tadić, Gojko Kačar, Mijat Gaćinović, Željko Brkić i mnogi drugi.

Svi koji žele da učestvuju u akciji mogu da to učine već danas slanjem SMS-a na broj 8495 u svim mrežama, a cena SMS-a je 100 dinara. Humanitarna utakmica biće realizovana u organizaciji Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera FIFPro, FK Vojvodine, Humanitarne organizacije “Zajedno za život”, EXIT Fondacije i marketinške agencije Kuća čuvarkuća, uz podršku Radio-televizije Vojvodine, koja će utakmicu prenositi uživo na Prvom programu RTV.

Dušan Tadić te poziva da 8. maja ODIGRAŠ SRCEM.

Fudbalski humanitarni spektakl u Novom Sadu, okupiće na jednom mestu najbolje igrače Vojvodine, predvođene legendarnim Lanetom Jovanovićem, Ljubišom Dunđerskim i Ivicom Franciškovićem, dok će legendarnu šampionsku generaciju iz 1989. godine predstavljati Ljubomir Vorkapić i Miroslav Tanjga.

Sa druge strane, tim FIFPro Evropa okupiće ugledne ljude iz sveta evropskog fudbala, na čelu sa dvostrukim osvajačem Lige Šampiona i titule klupskog svetskog prvaka, Dariom Šimićem, kao i Mirkom Poledicom, predsednikom Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost i bivšim igračem Vojvodine, Sparte iz Praga i Legije!

PARTNERI SAJTA


12 Shares
Share via
Copy link