Lifestyle Magazin

Drvena vikendica iz snova koja se montira za samo 24 sata (VIDEO)

Da li ste ikada maštali o drvenoj vikendici negde izvan grada sa dvorištem i apsolutnim mirom i tišinom? Mi jesmo, a onda su se pojavili Rusi koji su nam pokazali da takva kuća može da bude napravljena za samo 24 sata. Naravno, ukoliko imate dovoljno novca.

Građevinarske inovacije širom sveta svakodnevno nas oduševljavaju i teraju na razmišljanje da li je uopšte moguće da vidimo takve građevine.

Ruski arhitektonski studio BIO Architects osmislio je modularni sistem kuća pod nazivom DublDom, koji je potpuno funkcionalan za useljavanje odmah nakon sklapanja, piše Still.

Samohrana mama napravila sopstvenu kuću iz bajke od samo 18,5 kvadrata (VIDEO)

Ovakva kuća dolazi sa svim potrebnim priključcima i instalacijama, kućanim aparatima, nameštajem i izolacijom, a izgrađena je u potpunosti od drveta.

Ipak, to im nije mana, potpuno izolovane da mogu podneti i hladne ruske zime, a njihov dizajn i lakoća sastavljanja omogućavaju useljavanje u roku od 24 sata.

Bračni par kupio stari železnički vagon i pretvorio ga u kuću iz snova (FOTO)

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Preslatka je! Da se stavi ne neko lepo parče placa blizu vode, nekoliko četinara, staza od “kamena struganika” i odmor k’o u bajci, svakog vikenda…

91 Shares
Share via
Copy link