Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 3 znaka će od 6. do 8. novembra prolaziti kroz tešku porodičnu dramu

svadja-svekrva
Family sofa photo created by gpointstudio - www.freepik.com

Ovan, Lav i Ribe su poznati po svojim jakim osobinama ličnosti, ali kada planetarni tranzit pogodi baš kako ne treba, dobijamo disfunkcionalnu porodičnu dinamiku.

Konačno, teško je ne izazvati pometnju tokom Venere opozicija  Uran, jer je to praktično opis posla za sam tranzit pa ćemo tako 6. novembra videti dosta drame.

Ovaj planetarni tranzit se odnosi na izazivanje ljubavi, testiranje granica i prekoračenje naših granica. Odlazimo malo predaleko tokom ovog tranzita i dosta pogrešno procenjujemo.

Dosada, nesreća, potreba za pažnjom… nazovite to kako hoćete, tek postoje oni koji će izazvati smetnje samo zato što im se tako prohte.

Ovan

Zašto pravite dramu u porodici? Zbog pažnje ili zato što vas tranzit Venere naspram Urana dovodi u poziciju u kojoj jednostavno ne možete sebi pomoći? Ili oboje?

Postoji nešto o vašoj porodici o čemu izbegavate da mislite. Nažalost, pošto vas tranzit gura u akciju, odlučićete se na suočavanje s nekim i otvaranje bolne teme. Ovime, znajte, otvarate Pandorinu kutiju iz koje neće izaći ništa dobro i to zbog vas. Naprosto pod uticajem traniza vi ste agresivni i besni i nimalo dostupni za produktivan razgovor.

Ovih dana svojim ponašanjem ćete izvući sve najgore iz vaših ukućana ali zapamtite da vam oni neće lako preći preko ove hirovitosti.

Lav

Već dugo vam zbog nekoga u porodici stoji kost u grlu a sada u periodu kad je Venera u opoziciji sa  Uranom,  možda odlučite da se tog tereta oslobodite.

Jer, ono što niste izgovorili već je dovoljno naraslo u vama da vas opterećuje i na neki način truje. I upravo taj osećaj anksioznosti vas tera na akciju ali i agresiju prema jednom članu vaše porodice. Očekivano, negativnost se prenosi na sve a prostora za razgovor je sve manje.

Smatrate da ste dugo i dosta ćutali i jednostavno u ova 2 dana, pucate.

Ribe

Nemate problema sa svetom ali sa porodicom, to je već druga i duga priča. Tokom opozicije Venere i Urana bićete u iskušenju da se umešati u nešto što je rađeno mimo vas iako smatrate da ste trebali biti uključeni.

Taj osećaj povređenosti ćete u naredna dva dana teško kontrolisati i velike su šanse da eksplodirate.

Nemojte se zbog toga osećati loše, jednostavno tranzit vas gura ka tome da zaštitite sebe makar i po cenu drame u vlastitom domu.

Jednostavno, na red dolazite vi i vaša osećanja koja ječe da budu izrečena.

11 grešaka koje žene Škorpije najčešće prave u vezama

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link