Horoskop Horoskopski znakovi

11 grešaka koje žene Škorpije najčešće prave u vezama

skorpija

Kao fiksni vodeni znak, Škorpije su poznate po svojoj strasti, kao i po vernosti i posvećenosti. Žene ovog horoskopskog znaka imaju jasan osećaj šta žele u životu, uključujući veze i ljubav.

Očekujte da će Škorpija nemilosrdno i strastveno tražiti svog partnera, prateći ga do kraja sveta. Ovi partneri su i pažljivi, odani i posvećeni.

Nijedan drugi znak zodijaka navodno ne voli strastvenije od Škorpije. Poznato je da daje sve od sebe svakome ko zaokupi njenu pažnju i razveseli je. Evo nekih grešaka koje žene Škorpije obično prave u vezama.

1. Povremeno su luckaste i glupave

Škorpije su veoma informisane i obrazovane, i stalno su u potrazi za novim iskustvima. Međutim, ako koriste ovaj dar da dominiraju svima koje poznaju i ne slušaju šta drugi imaju da kažu, mogu nastati problemi.

Budite otvoreni prema mogućnosti da i drugi imaju nešto da vas nauče, umesto da pokušavate da nadmudrite ili pretvorite vašeg partnera u nemog pratioca vaše tačke gledišta.

2. Previše su spontane i ne cene ideje svog partnera

Kada je u pitanju spontanost, Škorpije blistaju, a ta osobina uliva u njihove odnose tone sreće i uzbuđenja.

Međutim, zajedničko planiranje je uslov da budete sa nekim, a Škorpiji to povremeno pada teško.

3. Previše su konzervativne

Žene Škorpije mrze osećaj bespomoćnosti. Ovi kosmički škorpioni povremeno imaju tendenciju da postanu malo preterano diktatorski nastrojeni ili ograničeni u partnerstvu, iako je ljubav po prirodi nelogična.

Imperativ je da se parovi naviknu da dozvoljavaju jedni drugima da sami donose odluke.

4. Nadgledanje svojih partnera

Uobičajeno je da želimo da budemo svesni gde se nalaze naši partneri i da se osećamo povezanim sa njima. Međutim, potreba Škorpije za bliskošću ili brigom o tome šta bi se moglo dogoditi ako nisu zajedno može im povremeno otežati razdvojenost.

Žene Škorpije treba da nauče da regulišu svoju stalnu brigu o tome šta njihov partner radi kada nisu fizički zajedno. Intenzivna želja osobe da se poveže sa svojim partnerom na duhovnom nivou, a i strahovi mogu dovesti do toga da uvek žele da znaju šta njihov partner radi.

5. Nepoštovanje granica svog partnera

U savremenoj astrologiji, osmo polje zodijaka, koje se odnosi na bliske odnose i intimnost, predstavljeno je znakom Škorpije, a mnoge žene Škorpije teže da u potpunosti stope svoju dušu sa onima koje vole.

Iako može izgledati primamljivo, gubljenje iz vida svojih granica sa partnerom može otežati postavljanje zdravih granica. Škorpije bi trebalo da rade na tome da ostave više prostora za disanje svojim partnerima.

6. Dominantni i posesivni

Škorpije su veoma lojalne ljudima koje vole, ali s druge strane, mogu biti prilično posesivne i zahtevaju doživotnu posvećenost od svakog ko uspe da im otvori svoje srce.

Pošto se ovi delikatni vodeni znaci plaše da ne budu povređeni, kada jednom puste nekoga unutra, mogli bi postati veoma posesivni prema njima.

7. Skromni licemeri

Žene Škorpije veoma cene svoju privatnost, pa se svaki upad od strane partnera može smatrati nedopustivim. Ali dok se njihovi partneri moraju ponašati besprekorno, Škorpije su povremeno u iskušenju da se upuste u neke radnje bez puno poštovanja iza njihovih leđa (poput laganja ili njuškanja po njihovim telefonima).

Pokušajte da se stavite na mesto svog partnera ako ste Škorpija i ponašajte se prema njima onako kako biste želeli da se prema vama ponašaju.

8. Previše je kontrolišuća

Jedna greška koju žene Škorpija često prave je pokušaj da kontrolišu ponašanje svog partnera; ovakvo ponašanje se često manifestuje nakon što prođe period medenog meseca.

Škorpije treba da shvate da nemaju moć nad postupcima drugih ljudi.

9. Kontinuirano durenje

Pošto je intenzivno emocionalni znak Škorpije povezan sa konceptima kao što su okultizam i tabu, nije iznenađujuće da njihova raspoloženja mogu postati tmurna i tmurna.

Iako mogu smatrati da su njihova pesimistička gledišta realistična, njihovi intimni odnosi mogu patiti kao rezultat njihovog stalnog razmišljanja i fiksacije na propast i sumorne ideje.

10. Previše zavistan

Za žene Škorpije je ključno da namerno vide pozitivno i usvoje stav „čaša do pola puna“. Da biste smanjili zavist u odnosima i povećali slobodu za sve strane, radite na razvoju sigurnosti, stabilnosti i poverenja sa partnerom.

11. Guranje očiglednih problema ispod tepiha

Škorpije je zabavno imati u blizini, ali u vezama, nekonfliktan stav može naterati Škorpiju da izbegne suočavanje sa poteškoćama koje su očigledno prisutne.

Ako ste žena škorpion, imajte na umu da komunikacija u partnerstvu zahteva suočavanje sa svađama i rešavanje problema!

Koji ste lik iz serije „Kuća zmaja“ prema horoskopu, da li princeza Renira ili Dejmon Targerijan?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

178 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap