Magazin

Vučićević na sudu zbog skandalozne naslovne posle “Ribnikara” spominje baba Vangu i češe se za glavu (VIDEO)

dragan-vucicevic
Foto: Printscreen

Ekološki ustanak objavio je snimak sa suđenja glavnom i odgovornom uredniku Informera Draganu J. Vučićevića po tužbi Aleksandra Jovanovića Ćute.

Ćuta je tužio Vučićevića zbog naslovne strane Informera iz maja prošle godine, na kojoj su istaknute fotografije nekoliko političara uz naslov “Prete ubistvom i silovanjem dece”.

Naslovna strana objavljena je samo dve nedelje posle masovnih ubistava u OŠ “Vladislav Ribnikar” i u selima Dubona i Malo Orašje, piše 021.

Vučićević je pokušao da objasni da sporna naslovna strana nije nastala po savetu “baba Vange”, već na osnovu teksta. Tražio je i dodatno vreme da se upozna tekstom kako bi objasnio iz kog razloga je istaknut takav naslov.

U nekoliko navrata Ćuta je dobacivao Vučićeviću, a ulazili su i u raspravu.

Sam Vučićević za sebe kaže da postoji veliki broj tužbi protiv njega, a N1 podseća da urednik Informera ima veliki broj izgubljenih sporova.

Navode i da je odbio da plati kaznu zbog vređenja novinara Jugoslava Ćosića i Žakline Tatalović, zbog čega se javio u zatvor na odsluženje kazne. Ipak, iz zatvora je izašao brže nego što je u njega ušao, jer je njegova supruga odlučila da plati kaznu.

Urednik Informera Dragan J. Vučićević kolima udario devojku na pešačkom prelazu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link