Lifestyle Magazin

Piksijeva porodica voli život na visokoj nozi, sin Marko ima tigra za ljubimca (FOTO)

piksi 1
Foto: Printscreen

Selektor srpske fudbalske reprezentacije, Dragan Stojković Piksi, postao je tema broj jedan domaćih medija i sve to zahvaljujući burnim životima i brakovima Orlova. Za razliku od njih, Piksi je već preko trideset godina u braku sa suprugom Snežanom sa kojom ima troje dece, Andreu, Anju i Marka.

Piksijeva najstarija ćerka Andrea, za razliku od ostatka Stojkovića, posvetila se porodičnom životu, a početkom ove godine dobila je ćerku Sienu, piše Story.hr.

Dok Andrea nerado govori o svom privatnom životu, od popularnosti ne beži Anja koja ima tri ćerke, a sve imaju neobična imena: India Rose, Kasia Ginza i Alexia Saskia Valente. Anja rado deli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Piksijeva ćerka se udala za vozača trkačkih automobila, Huga Valentea, a na svadbi su im pevali Nina Badrić i Lepa Brena. Anjin luksuzan život prati gotovo 40 hiljada korisnika.

Najinteresantniji medijima čini se Piksijev najmlađi sin, Marko Stojković. Živi na relaciji Velika Britanija – SAD i retko se pojavljuje u javnosti.

Poznato je da je završio menadžment na jednom prestižnom fakultetu u Londonu i da veoma voli životinje. Naime, Marko za kućnog ljubimca ima tigra.

Ispod Instagram fotografije na kojoj pozira s tigrom, Marko je dobio pregršt komentara pa je svojim pratiocima zabranio da iznose svoja mišljenja na njegovom profilu. Marko, kao i Anja, voli luksuzan život i često objavljuje fotografije na kojima pozira pored skupocenih automobila.

Stojkovićeva supruga Snežana ne propušta priliku da okupi svoju porodicu, a idealna prilika za to bilo je i Svetsko prvenstvo u Kataru, gde su na tribinama bodrili reprezentaciju Srbije. Dragan i Snežana sklopili su građanski brak pre trideset godina, a u crkvi su se venčali 2011.

– Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim s prijateljicama koje se razvode: “Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam”. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite s 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine, rekla je Snežana svojevremeno.

Izvor: Story.hr

Piksijeve ćerke udate su za opasne punišiće, o Anjinom venčanju brujao je svet, drugi zet je misterija

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

117 Shares
117 Shares
Share via
Copy link