Koronavirus Magazin Srbija

Glumac Dragan Jovanović u samoizolaciji smislio genijalan lek protiv koronavirusa (VIDEO)

Glumac Dragan Jovanović je trenutno u samoizolaciji odakle je  pozdravio ljude i savetovao im kako mogu da pomognu planeti.

Naime, poznati glumac je pozdravio ljude sa Tornika, uz nadu da je većina ljudi kod svojih kuća, na toplim mestima i u samoizolaciji.

A potom, na urnebesan način, posavetovao je ljude kako da skinu čini sa planete Zemlje, piše B92.

“Imam jednu vradžbinu kako da pomognete, ne traje dugo, ali znači mnogo. Potreban vam je globus i sredstvo za dizinfekciju, može da bude u gelu, a može da bude i sedamdesetoprocentni alkohol. Mi ćemo uzeti gel i istisnućemo sadržaj na globus, posebno na područja koja su zaražena, to jest na područja na koja su bačene čini. Za vreme mazanja veoma je važno da govorite ‘Iš, iš, korona’ a možete i ‘Ćao, viruse, ćao, ćao’ ili ‘Čibe, kovide, čibe’. Potom okrećite globus i govorite ”Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda. Na kraju promućkati globus uz pevanje'”, naveo je.

Snimak je podelila glumica Anđela Jovanović, njegova ćerka, a za snimanje ovog urnebesnog snimka je bila zadužena Branka Pujić, glumica i supruga poznatog glumca.

View this post on Instagram

snimatelj: @brankapujic

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on

U Novom Sadu u samoizolaciji skoro 2000 ljudi

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

608 Shares
608 Shares
Share via
Copy link